Eveniment-Social

Teleschiul primariei nu a functionat in week-end

Publicat: 28 feb. 2011

Iesenii care au vrut sa practice sporturi de iarna pe suprafata amenajata de Primaria Iasi in zona Sararie au avut parte de o surpriza neplacuta. La finalul saptamanii trecute, cablul de tractare de la teleschi s-a rupt, motiv pentru care iesenii au plecat, rand pe rand, de pe partie. Edili sustin ca problema a fost remediata. „Duminica am avut probleme. Cablul de tractare achizitionat anul trecut, avand o lungime mare, a fost innadit. La o innaditura cablul s-a rupt. Am fost nevoiti sa montam cablul vechi. Acum instalatia functioneaza la partie. Pentru a repara cablul trebuie sa apelam la firma specializata”, a declarat Letitia Palaga, director la Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat (DAPPP). De reparatii ar urma sa se ocupe firma Gherhardt SRL din Targu Mures, aceeasi societate care a furnizat echipamentul de teleschi ce a costat municipalitatea 90 mii lei.
Municipalitatea ieseana practica tarife destul de mici la partia de schi, dar nici conditiile nu sunt dintre cele mai bune. O urcare cu teleschiul costa 1 leu, un abonament pentru 12 urcari pentru adulti – 11 lei, iar pentru copiii sub 14 ani, 10 lei. Inchirierea unui echipament complet de schi costa 7 lei pe ora, iar inchirierea de clapari, schiuri sau bete, 4 lei pe ora.loading...

Comentarii
  • Trebuie mentionat si faptul ca acei gardieni postati la partie nu isi fac deloc datoria : a nins tot weekend ul, dar degeaba: gardienii lasa pe toti cei care vin cu saci si sanii pe partie si in felul acesta se formeaza gheata imediat! Ar trebui facuta o partie separata pentru cei cu saniile!

Adauga un comentariu