National

Televiziunea de filme Paramount Channel se închide în România în ianuarie 2021: „E finalul unei călătorii”

Publicat: 18 dec. 2020
persoana cu telecomanda in mana care schimba canalele TV
Lovitură pentru cinefili români. Televiziunea de filme Paramount Channel se închide în România în ianuarie 2021

Lovitură pentru cinefilii români. Televiziunea de filme Paramount Channel se închide în România în ianuarie 2021. Filmele se vor putea urmări în continuare pe Comedy Central, post deținut de Viacom.

Televiziunea Paramount Channel a fost lansată la nivel internaţional în anul 2012, în Spania iar în țara noastră canalul a fost lansat în anul 2014.

Televiziunea de filme Paramount Channel se închide

Lovitură teribilă pentru cinefilii din România. O televiziune foarte cunoscută printre iubitorii de filme a anunțat că se închide.  Este vorba despre televiziunea de filme Paramount Channel care se va închide în țara noastră în ianuarie 2021. Anunțul a fost deja făcut sub forma unui promo care rulează pe acest canal dar și pe Youtube. Totuși, filmele se vor putea urmări în continuare pe Comedy Central, post deținut de Viacom, scrie paginademedia.ro.

„Este finalul unei călătorii. Paramount Channel se va închide în ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor găși o nouă casă, la Comedy Central”, scriu reprezentanții postului. În promo apar și câteva filme consacrate precum „Transformers 3”, „Fantomea mea iubită” sau „Misiune: Imposibilă”.

Canalul difuza producții produse de Paramount, dar și filme de la alte studiouri hollywoodiene.

Paramount Channel a fost lansat în 2014 în România.

Paramount Channel este deţinută de compania Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., care operează la nivel internaţional şi televiziunile MTV, Nickelodeon VH1 şi Comedy Central Extra.

Televiziunea Paramount Channel a fost lansată la nivel internaţional în anul 2012, în Spania. În 2013, Paramount Channel s-a lansat în Franţa, iar, în prima parte a acestui an, televiziunea a început să emită şi în Rusia şi Ungaria.

Postul local 6TV, închis de CNA

În luna mai a acestui an postul local 6TV a fost închis după ce CNA a respins prelungirea licenței. Fosta televiziune a lui Serghei Mizil a dispărut din cauza faptului că „cele mai multe emisiuni sunt despre conspiraţii şi paranormal“.

Ba mai mult, actualul proprietar al 6TV, Olga Croitoru, i-a mințit pe membrii CNA în legătură cu conținutul ce vă fi difuzat de televiziune.

„Consider că ne-ați mințit și sunteți de rea-credință. Nu este posibil să ne păcăliți. Ne-ați spus că este emisiune de pilates, ce pilates e aici?“, a declarat indignată chiar șefa CNA, Monica Gubernat, în timpul discuțiilor dinaintea votului.

În locul așa-ziselor emisiunilor de pilates, 6TV difuza, printre multe altele, conspiraţii, emisiuni cu tarot, reclame la slujbe cu vindecări miraculoase sau reclame nemarcate la medicamente, fapt ce a convins forul să voteze împotriva prelungirii licenței audiovizuale a televiziunii, ceea ce se întâmplă destul de rar.

Andreea Berecleanu revine în televiziune. Va prezenta principalul jurnal al zilei de la Prima TV

Andreea Berecleanu revine în televiziune. Fosta știristă de la Observator a bătut palma cu postul Prima TV, unde va prezenta principalul jurnal al zilei, Focus 18, de luni până vineri.

În februarie, Andreea Berecleanu și-a dat demisia de la Antena 1 și s-a implicat în afacerile soțului ei, Constantin Stan, de profesie chirurg estetician, care deține mai multe clinici de profil în Bacău și București.

Prezentatoarea TV nu a putut sta, însă, departe de camerele de luat vederi, astfel că, recent, a decis să revină “pe sticlă”. Potrivit paginademedia.ro, Andreea Berecleanu a ajuns la un acord cu Prima TV, unde vă fi gazda principalului jurnal al zilei, Focus 18, pe timpul săptămânii. În weekend, Roxana Hulpe, sosită de la Pro TV, vă trece la pupitru.

Adauga un comentariu