News Flash:

Telina cu ou si smantana

13 Octombrie 2000
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
500 g telina, 1 pahar cu smantana, 3 galbenusuri de ou, 200 g unt sau margarina, sare

Telina curatata se taie in bucati patrate, de grosime si marime potrivita. Se fierbe in apa clocotita si putin sarata. Bucatile fierte si scurse se aseaza in cratita, se toarna deasupra untul si se inabusa 5 minute. Inainte de a se servi, se adauga galbenusurile desfacute cu smantana si sarea necesara. Se mai fierbe inca 5 minute. Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014331 (s)