News Flash:

Telina cu sos italian

31 Octombrie 2000
676 Vizualizari | 0 Comentarii
500 g telina, 150 g unt sau margarina, 1 pahar vin alb, 1 lingurita ceapa taiata foarte marunt, 1 lingura patrunjel verde taiat marunt, 2 catei de usturoi tocati marunt, 1 lingura cu varf ciuperci taiate marunt, sare, piper. Telina spalata si curatata de coaja, taiata felii rotunde in grosime de 1/2 cm se fierbe in apa clocotita si putin sarata. Cand este fiarta mai mult de jumatate, se aseaza intr-un vas uns bine cu unt sau margarina, adaugand deasupra untul taiat in bucati. Peste telina se toarna un sos preparat astfel: vinul, ceapa tocata, patrunjelul verde, cei doi catei de usturoi tocati marunt, ciupercile tocate, se aseaza intr-o craticioara si se fierb la foc 3 minute. Dupa fierbere se toarna peste telina din vas, se da la cuptor pana ce telina este bine fiarta. Se potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 22 queries | Mysql time :0.018195 (s)