Actualitate

Teme provocatoare in studioul BZI LIVE: de la globalizare si identitate romaneasca, tehnologiile viitorului sau bisericile Google, cu universitarul Nicu Gavriluta – Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice a UAIC – LIVE VIDEO

Publicat: 19 nov. 2018
1

Marti, 20 noiembrie 2018, incepand cu ora 15.00 in Studioul BZI LIVE este invitat prof. univ. dr. Nicu Gavriluta – fost decan al Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) Iasi! Editia va avea in prim-plan unul dintre cele mai active personaje din zona academica ieseana, cunoscut publicist, activ profesor si autor a numeroase lucrari de impact! Alaturi de profesorul Nicu Gavriluta se va dialoga plecand de la ultimele doua carti ale acestuia: " Globalizare si identitate romaneasca," Junimea, 2018 si "Noile religii seculare. Corectitudinea politica, tehnologiile viitorului si transumanismul", Polirom, 2018.

Concret, ideile principale ale emisiunii cu distinsul si elegantul membru al mediului universitar vor avea urmatoarele repere: ce (mai) este identitate romaneasca in An Centenar?, despre Frica si Ura, despre, "casa" si "acasa" la romani, despre secularizare in lumea de azi, de ce este corectitudinea politica o noua religie seculara?, fetisizarea tehnologiilor viitorului: bisericile Google, Copy Paste si Calea Viitorului sau despre transumanism si omul viitorului!

Toti cei interesati pot lasa intrebari pentru prof. univ. dr. Nicu Gavriluta la rubrica de comentarii a cotidianului BUNA ZIUA IASI, pe pagina www.bzi.ro, dar si pe pagina de Facebook BZI, iar acesta va raspunde tuturor in cadrul emisiunii ce va avea loc marti, 20 noiembrie, de la ora 15.00.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi!

Adauga un comentariu