Dragoste

Tendinte in dormitor: sexul eco

Publicat: 28 feb. 2011

Una dintre preocuparile moderne consta în grija pentru mediul înconjurator. Aceasta tendinta influenteaza pâna si modul în care facem sex .

În termeni de specialitate, aceasta noua tendinta se numeste „sex eco“. Prezervativele ecologice, jucariile sexuale care se încarca la soare si lenjeriile intime din materiale biodegradabile sunt principalele cerinte pe care trebuie sa le îndepliniti pentru a intra în categoria celor care fac sex eco.

Prezervativele, din cauciuc natural

Ultimele norme ale Uniunii Europene recomanda producerea prezervativelor din latex de prima calitate, obtinut din arborele de cauciuc, teoretic biodegradabil. În plus, toate substantele adaugate cauciucului sunt naturale.

Jucarii cu baterii solare

În cazul jucariilor sexuale, recomandarile specialistilor în materie de ecologie le vizeaza pe cele care se încarca la soare. Expunerea lor la soare timp de sapte ore asigura o ora de placere.

Lenjeria sexy, doar din bumbac

Pentru condimentarea vietii intime, materialele sintetice din care este fabricata lenjeria sexy ar trebui si ele modificate. În acest sens, nu se vor mai folosi metalele ca accesorii si se va opta pentru hainele din bumbac natural.loading...

Adauga un comentariu