Sport

Tenismenul Rafael Nadal a dat in judecata pe un fost ministru francez al Sportului

Publicat: 26 apr. 2016
1
Jucatorul de tenis Rafael Nadal a dat-o in judecata pe Roselyne Bachelot, fost ministru al Sanatatii si Sportului, dupa ce a afirmat ca el a stat departe de terenul de tenis, timp de sapte luni, pentru ca ar fi fost depistat pozitiv la un test antidoping.
„O voi actiona in judecata pe doamna Bachelot pentru comentariile facute in luna martie a acestui an, in timpul programului de televiziune, Le Grand 8. In acest fel, nu incerc sa-mi apar doar integritatea si imaginea de sportiv, dar si valorile pe care mi le-am aparat in toata cariera. Vreau sa evit ca personajele publice sa mai faca in presa declaratii false despre un sportiv.”, a precizat sportivul, intr-un comunicat de presa. In luna martie, Roselyne Bachelot, fost ministru al Sanatatii si Sportului in guvernul francez anunta care a fost de fapt cauza pentru care jucatorul Rafael Nadal a stat departe de tenis timp de sapte luni.
„Ei nu fac publice controalele pozitive din tenis si ii invata pe jucatori sa ia o pauza de recuperare dupa asa-zisele accidentari. Noi stim ca faimoasa accidentare de sapte luni a lui Rafael Nadal a fost de fapt motivul ascunderii unui test anti-doping pozitiv. De multe ori, atunci cand timp de cateva luni nu mai vedeti un jucator de tenis in circuit, inseamna ca acela fost testat pozitiv”, a declarat Roselyn Bachelot. Rafael Nadal a pus retragerea temporara din 2012 pe seama unei accidentari la genunchi. Jucatorul spaniol de tenis nu s-a inscris nici la Australian Open, invocand o problema cauzata de un virus stomacal.
Adauga un comentariu