Secretele istoriei

Tensiunile in familia regala nu se mai termina: Kate si Meghan, invrajbite de regina

Publicat: 15 apr. 2019

Regina Elisabeta a II-a nu face decat sa agraveze relatia dintre Meghan si Kate din cauza masurilor sale care nu par echitabile fata sotiile nepotilor sai.    

Meghan Markle nu va putea purta bijuteriile colectiei Coroanei britanice, care cuprinde mai mult de 1 milion de piese. Iar printre cele interzise ar fi in special cele purtate de Principesa Diana. Bijuterii care, insa, vor putea fi la dispozitia lui Kate Middleton.

Cea care a luat hotararea a fost Regina Elisabeta a II-a. ''Este dreptul Reginei si a catorva consilieri, alegerea care dintre elementele de colectie pot fi imprumutate sau nu si cui anume'', explica pentru cotidianul britanic thesun o sursa de la Buckingham Palace, potrivit careia Regina n-ar fi apreciat unele comportamente ale ducesei de Sussex.

''Regina o apreciaza pe Meghan, dar spune ca a mentine ordinea si a respecta ierarhiile in interiorul familiei este o chestiune foarte importanta. Chiar daca Meghan este femeia cea mai populara din lume, ea este de rang nobiliar inferior lui Kate''.
EVZ

Sotiei lui Harry nu i-a fost permisa diadema de smaralde la nunta regala cu principele Harry de anul trecut din mai. Meghan ar fi dorit sa poarte o diadema cu smaralde, pietrele sale preferate, dar Regina a refuzat cererea fiindca acestea ar fi trebuit sa fie importate din Rusia. Suverana i-ar fi spus nepotului sau: ''Meghan va purta diadema pe care i-o voi da eu''.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit