Titlurile zilei

Tentativă de omor sau neatenție a șoferului? Motociclistul ar fi putut fi mort sau distrus pe viață! 

Publicat: 29 sept. 2022
Tentativă de omor sau neatenție a șoferului Motociclistul ar fi putut fi mort sau distrus pe viață 
Șoferul care conducea marca Dacia Logan are numere de înmatriculare de Iași

Tentativă de omor sau neatenție a șoferului este întrebarea care se pune în legătură cu o tragedie ce putea avea loc pe străzile din Iași. Incidentul s-a produs zilele trecute pe Șoseaua Păcurari, la intersecția cu Moara de Foc. Un motociclist a fost aproape izbit la pământ de un individ care conducea o mașină marca Dacia Duster. Tânărul circula regulamentar pe sensul de mers când șoferul mașinii Dacia a virat la stânga fără să se asigure

Videoclipul a fost postat de motociclist pe rețelele de socializare. Urmările incidentului puteau fi tragice și i-ar fi distrus viața tânărului. În Iași se întâmplă adesea astfel de accidente în care sunt implicați motocicliști. Conducătorul mașinii marca Dacia Duster avea numerele de înmatriculare de Iași.

 masina Dacia Duster in zona Pacurari
Șoferul Daciei nu a acordat prioritatea motociclistului care venea regulamentar și a fost la un pas să îl izbească de pământ

Tentativa de omor sau neatenția șoferului i-ar fi putut distruge viața tânărului motociclist!

Dacia Duster facand la stanga
Șoferul motocicletei venea pe direcția înainte și avea prioritate

Șoferul unei mașini Dacia Duster gri, cu numere de înmatriculare de Iași, era cât pe ce să izbească la pământ motociclistul care conducea regulamentar pe direcția de mers înainte.

Luni, 26 septembrie 2022, la intersecția cu Moara de Foc de pe Șoseaua Păcurari, șoferul Daciei nu a acordat prioritate motociclistului care venea regulamentar și a fost la un pas să îl trântească la pământ. Șoferul mașinii Dacia Duster nu s-a asigurat la virajul spre stânga și, venind cu viteză, nu a apucat să frâneze. Tânărul a postat videoclipul pe rețelele de socializare pentru a atrage atenția tuturor participanților la trafic.

„Să vezi cât de neglijabil erai dacă te aflai pe bicicletă. E cale lungă de la peșteră la civilizație”, reacționează Cătălin C. la videoclip.

Astfel de accidente cu motocicliști se întâmplă foarte des în Iași. Șoferii grăbiți și neatenți nu respectă conduita în trafic și nici regulile de circulație.

„Polițiștii rutieri ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spațiul public și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

soseaua Pacurari intersectia cu Moara de foc
La intersecția cu Moara de foc de pe șoseaua Păcurari, șoferul Daciei nu a acordat prioritatea motociclistului

Un motociclist a ajuns la spital cu bucăți lipsă din cap!

o motocicleta pe carosabil
Doi tineri au trecut milimetric pe lângă moarte după ce motocicleta pe care se aflau s-a izbit de un gard

Un alt accident de motocicletă îngrozitor a avut loc recent la Iași. Doi tineri au trecut milimetric pe lângă moarte după ce motocicleta pe care se aflau s-a izbit de un gard.

Accidentul s-a produs în comuna Balș, în noaptea de 29 spre 30 august, în jurul orei 01:00. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și polițiști. Cel care conducea a fost rănit, însă nu foarte grav. Pasagerul care îl însoțea nu a fost așa de norocos și a suferit un traumatism sever. Ambii au ajuns la spital.

Conducătorul auto este un tânăr de 22 de ani. Acesta a fost depistat de către polițiștii ieșeni că nu deținea permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate.

Tentativa de omor sau neatenția șoferului ce conducea o mașină marca Dacia Duster putea duce la o tragedie, dacă motociclistul nu ar fi reacționat în timp util.
Comentarii
 • „Tentativă de omor”!?! Daca nu îl poți observa pe „ghiaur”(donator), apare ca duhul sfânt de nicăieri, este tentativă de omor!?! Când ți se va întâmpla scriitorule de jurnal o să vezi ce tentativă de omor ai făcut. Donatorii zgomotoși nu au nici o regulă.

 • Au început să comenteze donatorii
  Merge ti ca turbatii. Depășiri pacurari copou fitze impresii …. Apoi va mirați că sunte ti descompusi pe strada…..

 • Alo comentatoriiiiii pro, așa apărați pe cel Vinovat ca din cauza asta România este unde este!!!
  Sunteți jalnici, vom ajunge mai rau ca in jungla!!!!

 • 1 o parte din motocicletele din oras (si alea care vin de la tara) dau trezirea si toti cei care o ambaleaza aiurea merita un duster in freza

  2 soferii se vaita toata ziua despre biciclisti, motociclisti si pietoni in timp ce parcheaza pe piste, trotuare si treceri

 • La semafor dai prioritate mașinilor pe care le vezi, dacă un idiot de motociclist vine cu viteză printre rândurile de mașini asta e pe riscul lui.

 • Motociclistul este un descreierat, fumător de etnobotanice, alcoolic, cu probleme psihice. Nu are permis pentru capacitatea motorului, în prezent suspendat, numere false, mai are un dosar penal pentru un accident cu victime de la care a fugit, locuiește la 549, se dă în spectacol zilnic pe Canta-Păcurari. Bine că s-a autosesizat poliția, individul o caută cu lumânarea.

 • La motociclete, prioritatea se termina cand alearga cu 150 km/h peste tot si fac slalom ! Sa respecte legislatia incepand cu viteza si o sa aiba parte de tot respectul in trafic!

 • Călca-v-ar tirurule pe toți cei care credeți că prioritatea se împarte după numărul de roți ale vehiculelor pe care le conduceți…

Adauga un comentariu