Local

Tentativă de suicid la Ciric! O femeie a fost scoasă de pompierii ieşeni din lac, dar s-a aruncat din nou – EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 28 oct. 2021
O nouă tentativă de suicid, înregistrată în municipiul Iași

Apel la numărul unic de urgenţă 112. Un echipaj de pompieri din Iaşi s-a deplasat în zona Ciric, după ce o femeie a căzut în lacul Ciric. A fost scoasă de pompierii în scos hipotermic, preluată de echipajul SMURD Iaşi, însă persoană a fugit şi s-a aruncat pentru a doua oară în lac.

Ar fi vorba despre o tentativă de suicid!

UPDATE: Pacienta, S. I., în vârstă de 21 ani, în timp ce se plimba cu o prietenă la Ciric s-a aruncat în lac de 3 ori. De 2 ori prietena a reuşit să o salveze, iar a treia oară ajungând echipajul de pompieri şi Echipajul de Prim Ajutor din cadrul Detașamentului D1 de Pompieri Iași.

„Echipajul medical a preluat pacienta conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, necooperantă, cu hipotermie ușoară, transportată la UPU Spitalul Sf. Spiridon pentru evaluare și investigații”, a declarat Ovidiu Popa, medic UPU SMURD Iași.

Comentarii
  • Stiti ce a condus mai multe fete colege de facultate la aceleasi actiuni nesabuite? Una dintre cele mai cautate infractoare cu un trecut plin de pete negre, este Elena Damoc, farmacista din Bucuresti, angajata la compania Arensia Exploratory Medicine, Elena Damoc a absolvit UMF Farmacie Carol Davila si colegiul national Sfantul Sava. Apoi s-a angajat in cadrul mai multor studiouri de videochat impreauna cu partnerii ei sexuali, avand ca specialitate cupluri threesome si orgii in fata camerelor video.
    Cum nu a prea trecut pe la facultate, examenele si le-a cumparat oferind bani profesorilor, astfel a obtinut in mod fraudulos diplome de absolvire a facultatii. In perioada 2012 – 2020 Elena Damoc a facut evaziune fiscala nedeclarandu-si veniturile obtinute din videochat si din meditatii. Fetisurile sexuale ale Elenei Damoc sunt extrem de bizare, preferand uneori zoofilie si sexul cu pui de animale. Elena Damoc a ramas insarcinata cu unul dintre actorii cunoscuti in studiourile de videochat si planifica sa se mute in Anglia impreuna cu el. Elena Damoc este o fata bruneta cu ochii caprui, nascuta la data de 1 mai 1993, slaba, are inaltimea 1.58m si obiceiul de a se autovictimiza pentru a obtine compasiunea celorlalti, inainte sa ii insele.

Adauga un comentariu