Eveniment-Social

Tentativa de viol si perversiuni sexuale orale in plina strada

Publicat: 23 feb. 1999
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:788;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Autorul este un recidivist notoriu, proaspat iesit din penitenciar

Strazile intunecate si intortocheate din cartierul Nicolina au fost locul unde s-au petrecut deseori fapte antisociale iesite din comun. Un astfel de caz s-a petrecut in seara de simbata, 20 februarie, pe una din stradutele cartierului.

Mirela-Gabriela T., 23 ani, a fost atacata in cel mai bestial mod cu putinta de un individ necunoscut, in jurul orei 21.45. Maniacul sexual a imobilizat-o pe biata femeie, i-a rupt hainele si a incercat sa o violeze cu salbaticie. Tipetele de disperare ale Mirelei nu au reusit sa trezeasca picatura de constiinta civica din locatarii blocurilor invecinate. Acestia, dupa cum insasi victima marturisea unor apropiati, se ascundeau dupa perdelele ferestrelor, savurind probabil obscenitatile care se petreceau sub nasul lor. Vazind ca nu poate ajunge sa intretina un contact sexual normal cu victima sa, agresorul, sub amenintarea unui cutit, a obligat-o pe Mirela T. la perversiuni orale. Toate aceste scene de cosmar s-au petrecut in plina strada, fara nici o jena, fara nici un ajutor. Nimeni nu a anuntat nici macar organele de ordine.

Politia a fost sesizata de victima. Imediat, cadrele Sectiei V, cu o promptitudine remarcabila au reusit sa identifice autorul acestei fapte abominabile. Dan Simion, 31 ani, din satul Hilita, comuna Costuleni a fost retinut sub invinuirea de tentativa de viol si perversiuni sexuale. El este un recidivist notoriu, proaspat iesit din penitenciar si va fi condus la Parchet cu propunerea arestarii preventive.

Adauga un comentariu