Stiri si curiozitati

Teo Trandafir a fost maritata cu Constantin Iosef pentru a doua oara, dar putini il stiu pe primul ei sot, de la care a pastrat si numele. Iata cine este barbatul si adevaratul motiv al despartirii

Publicat: 25 feb. 2019

Prima casatorie a lui Teo Trandafir a durat foarte putin. Conform unor surse, din aceasta relatie vedeta TV s-a ales doar cu numele, in rest amintirile nu sunt tocmai placute, pilotul Alexandru Trandafir fiind un om extrem de dificil.

Surse din aviatia militara, intrucat Alexandru Trandafir si-a inceput cariera ca pilot de Mig 21, ne-au confirmat ca Teo a fost sotia acestuia.

„Au fost casatoriti, asa e! Teodora era o necunoscuta in perioada aceea. Au divortat din cauza comportamentului lui. Greu ii ajungeai la nas. Era un ingamfat. A fost la un moment dat in America si si-a cumparat o salopeta pe care a purtat-o aproape jumatate de an ca sa se dea mare ca a fost in SUA. Avea fel de fel de ciudatenii, iar ea nu a mai suportat”, ne-a declarat sursa, care a preferat sa nu isi decline identitatea.

ION UTA: «Mi-a parut rau ca au divortat»

Ion Uta, tatal lui Teo, il regreta pe fostul ginere, dar este incantat de viitorul sot al fiicei sale. Dupa ce i-a vazut poza in ziare, el a exclamat: „Este un barbat aratos, cum mi l-a descris fiica mea. Important este ca ei sa se inteleaga si sa le fie bine”. Ion Uta a avut numai cuvinte de lauda si la adresa fostului sot al fiicei sale.

„Alexandru era un baiat extraordinar, nu s-a pus niciodata problema vreunui diferent intre ei. N-a mai mers, nu s-au mai inteles… Era un baiat tare bun. Mi-a parut rau ca au divortat. Nu stiu cine a scornit zvonurile ca ar fi batut-o sau inselat-o pe Teo. Nici vorba de asa ceva!”, ne-a declarat Ion Uta.

Vedeta i-a pastrat numele

Nascuta Teo Virginia Uta, prezentatoarea a pastrat, dupa divort, numele fostului sot, Trandafir, semn ca relatiile dintre ei s-au pastrat in limitele normalului.

 loading...

Adauga un comentariu