Magazin

Teo Trandafir isi bate joc de sanatatea ei – VIDEO

Publicat: 14 oct. 2012
1
La un an si jumatate dupa ce a suferit o interventie chirurgicala majora, la Clinica AKH din Viena, fiind depistata cu pancreatita acuta si numeroase alte complicatii, Teo Trandafir pare sa fi uitat momentele de cumpana pe care le-a traversat. Cu un regim de viata mult mai alert decat ar trebui sa aiba o persoana cu probleme de sanatate de acest fel, vedeta TV a inceput sa fumeze, obicei nou, care, desi nu a ajuns sa fie viciu, i-ar putea dauna serios.
Un astfel de episod a avut loc, zilele trecute, cand paparazzii Cancan au fotografiat-o pe Teo in timp isi tragea sufletul sI savura in tihna o tigara. Venita de pe drum, de la o banca unde fusese plecata cu Dom’ Profesor si ajunsa in zona ei, Teo cobora din masina si se indreptata hotarata spre locuinta unei vecine.
Dupa cateva secunde, iese radioasa din curtea acesteia tinandu-l de mana pe Constantin, sotul ei, care are la purtator un stoc impresionant de tigari, respectiv, trei pachete! Ajunsi in curte, cei doi se retrag in garajul lor, in spatiul unde Teo si-a depozitat vechea mobila de bucatarie. Ascunsa strategic in spatele unei generator de curent si pazita de sotul ei care ii „tinea de sase”, Teo isi aprinde o tigara pe care o savureaza relaxata.
Medicii sunt insa de parere ca Teo Trandafir ar trebui sa-si ia gandul definitiv de la tigari, avand in vedere ca a fost operata de pancreatita sI a suferit multiple complicatii post operatorii. „In astfel de cazuri, fumatul este contra-indicat, deoarece modifica echilibrul grasmilor din sange si poate duce la o noua criza”, a declarat pentru Cancan un specialist gastroenterolog.
Adauga un comentariu