Magazin

Teo Trandafir, la TRIBUNAL pentru 70.000 de euro

Publicat: 23 oct. 2013
1

In anul 2008, Teo Trandafir s-a asociat cu medicul nutritionist Gabriela Man intr-o afacere cu un tip de faina care nu ingrasa. Vedeta, care tocmai reusise sa iasa invingatoare in lupta cu kilogramele, era o imagine credibila a acestui produs-minune.

Cele doua asociate pareau ca fac o echipa buna: Teo era o vedeta simpatizata de marele public si, implicit, de potentialii cumparatori, iar Gabriela Man era un nutritionist cu o reputatie buna, ea fiind si autoarea cartii de mare succes „Slabeste sanatos„, scrie click.ro.

Atunci cand firma Dietetica, in care cele doua erau asociate, a lansat pe piata faina care nu ingrasa, Teo a pus umarul la campania de promovare. Ba chiar a atras-o in campanie si pe prietena ei, Tanta, alias Nuami Dinescu.

Pe parcurs, intre cele doua asociate au intervenit neintelegeri. Astfel, Teo a vrut sa-si recupereze cei aproape 70.000 de euro pe care i-a bagat in firma cu titlu de imprumut. Pentru ca ea si asociata ei nu au cazut la pace, vedeta a apelat la judecatori sa faca dreptate.

„Este primul proces din viata mea. Sa nu va ganditi ca ne-am dus la tribunal ca sa ne paruim. Este un demers pur legal. Pur si simplu nu ne-am inteles”, a declarat Teo Trandafir, care a si castigat procesul. Desi instanta i-a dat castig de cauza, ea nu a reusit sa-si ia banii inapoi, prin urmare avocatul ei a cerut executarea silita a firmei Dietetica, in care este inca asociata cu nutritionistul Gabriela Man.

„Teo nu m-a dat pe mine in judecata, ci firma in care e si ea in continuare asociata. Ea s-a dat pe ea in judecata, iar daca a castigat, tot ea trebuie sa dea banii. Banii i-a bagat in firma, nu la mine in buzunar si s-au dus spre utilaje. Oricum, firma e data in faliment de un furnizor. Fiind in faliment, cei care au pretentii se inscriu la masa credala. Daca au ce sa ia din firma, iau, daca nu, nu. Ea nu are proces cu mine, ci cu ea si cu mine”, a spus nutritionistul Gabriela Man.

Teo si Gabriela Man au deschis afacerea cu faina care nu ingrasa, in 2008. Faina minune, „Slabesti mancand”, a fost realizata la o fabrica din Ramnicu Valcea si, din februarie 2009 se putea comanda online pe doua site-uri, ce promovau afacerea celor doua.

Cantitatea minima per comanda era de 10 kg si costa 62 de lei. „Faina se adreseaza acelor persoane care inteleg dieta ce insoteste produsul pentru a garanta eficienta rezultatelor. Gabriela Man a fost cea care a adus aceasta idee revolutionara in nutritie”, spunea Teo in urma cu aproape 5 ani.

Adauga un comentariu