Magazin

Teo Trandafir s-a saturat de „ETERNA ACUZATIE” asupra ei. Vezi MESAJUL!

Publicat: 18 iul. 2013
1

Dupa ani in care a fost persiflata si parodiata ca este „prea grasa” si alti ani in care a fost acuzata ca este o prea mare iubitoare si promotoare de manele, Teo Trandafir spune ca s-a saturat ca toata lumea sa o asocieze cu grasimea sau maneaua.

„M-am cam plictisit de eterna acuzatie care planeaza asupra capului meu albit de ani, vesnica poveste cu manelele. Fratilor, serios… A fost perioada in care se plangea lumea ca-s grasa. Bun”, a scris Teo pe blog.

„Parea o problema nationala, parca s-ar fi fisurat vreun dig sau ceva, deci am zis ca-i groasa, ca aveam de-a face cu un soi de leitmotiv. Am pierdut pe drum vreo 60 de kile. S-a plans imediat lumea fara treaba ca-s slaba, ca nu e bine deloc si ca era ea, lumea, invatata cu doamna Teo cum era dansa asa, grasa, sa se regaseasca, ca acuma sunt ca toate alalaltele. Sa mor, nu alta, dar am tacut, ca ce sa faci, clientul nostru, stapanul nostru. Acum imi permit sa vorbesc despre asta pentru ca imi imaginez ca s-a prescris. Ce era la gura celor doi carcotasi, cum plangeam ca proasta in fata ecranului vazandu-l pe Mistretul acela imitandu-ma intr-un fel de nereprodus… Doamne, cata suferinta fix degeaba. M-am tot conformat”, a continuat aceasta.

Dupa ce problema kilogramelor in plus „s-a prescris”, asa cum a spus chiar ea, Teo se confrunta cu o alta fantoma a trecutului sau in televiziune – promovarea manelelor. „

„Si, pana la urma, ce naiba a fost asa de rau, ca nici n-au fost multe, una pe luna nu mi se pare prea mult pentru niciun televizor eliberat de la magazin cu telecomanda cu tot? Ma intreaba careva daca as face la fel, daca as lua-o de la inceput. Pai, sa mor daca stiu. Daca ar face audienta, n-as transpira prea mult”, mai spune Teo.

Vedeta este de parere ca probelma manelelor la televizor nu este nici pe departe la fel de grava ca aceea a scenelor de violenta prezentate in prime-time si insotite senin si zambind de avertismentul  “Atentie, urmeaza imagini care va pot afecta emotional”.

Concluzia?

„Oamenii nu-s prosti deloc. Cei care cred asta, in schimb, au mari probleme. Si acum, pe final, va anunt ca nu ma ia zefirul din strada nici in ziua de azi”.
sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu