Cancan

Teo Trandafir și Cătălin Măruță, discuție incendiară: „Tu mie nu mi-ai luat locul!”

Publicat: 08 mart. 2021
Teo si Catalin Maruta la podcast
Teo si Catalin Maruta au vorbit despre prietenia dintre ei si despre lucrurile inedite pe care le-au trait de-a lungul carierie

Teo Trandafir și Cătălin Măruță au purtat o discuție incendiară într-un podcast de pe canalul prezentatorului de la PRO TV. Cei doi au depanat amintiri și au povestit lucruri mai puțin cunoscute de publicul larg. Despre cei doi s-a zvonit multă vreme că nu ar fi tocmai în relații de prietenie.

Discuția dintre cei doi a fost una extrem de amicală și cu multe momente amuzante.

Teo Trandafir și Cătălin Măruță, podcast incendiar

Teo a fost întrebată de către Cătălin Măruță, sotul Andrei, pe cine și-ar fi dorit să aibă ca invitat într-una din emisiunile sale însă nu a reușit să îl aducă în platou:

„Pe cine nu am adus niciodată în vremurile de atunci…pe Corneliu Vadim Tudor”.

Măruță a mărturisit că emisiunea lui s-a confruntat cu o situație neprevăzută după ce Corneliu Vadim Tudor a venit la ei în platou.

„Noi l-am avut invitat, drept dovadă am avut închisă emisiunea vreo 15 minute.

Un mesaj de la CNA a fost difuzat, pentru că știm, Corneliu Vadim Tudor era mai slobod la gură așa că am reușit să închidem pentru prima dată PROTV-ul în istoria televiziunii.”, a povestit Măruță.

După mai mult timp l-a avut și Teo invitat pe Corneliu Vadim Tudor în emisiunea sa.

„În ultimii ani am avut șansa să fiu cu domnia sa în discuții. Un om fabulos care m-a lăsat cu o amintirea frumoasă. Citeam Nietzche pe atunci și am avut noroc, pentru că exact când a venit Vadim Tudor s-a întâmplat o defecțiune tehnică și nu puteam să luăm nimic, nici beta, nici nimic, nu mergea MCR-ul. Și stăteam față în față cu Corneliu Vadim Tudor care mă duce către Nietzche.

A fost ca ceva venit din cer! Zic: „Mamă, a intrat la mine pe ogor, pe bătătură!” Și încep să îi vorbesc despre „Calul din Torino”, iar el îmi zice…> Eu am insistat că e „Calul din Torino”, el mă contrazicea și am tot ținut-o așa. Norocul meu a fost că eu cititsem „Calul din Torino” cu o zi înaine, deci nu avea cum să fie din Milano de ieri și până azi. Și după aia ne-am cerut scuze reciproc, mai ales el mie, și am rămas într-o frumoasă relație.

Mitul rivalității dintre ei, spulberat

Despre Cătălin Măruță și Teo Trandafir s-a zvonit mult timp că ar fi rivali. În timpul discuției, prezentatorul de la PRO TV i-a recunoscut lui Teo că pe vremea când modera “Tonomatul DP2” obișnuia să îi fure invitații de la emisiunea lui Teo, difuzată la orele după amiezii.

„Aflam ce invitați urma să ai și îi sunam și îi întrebam dacă nu vor să vină la noi în emisiune. Le spuneam că la noi pot sta să vorbească și două ore, la Teo, doar 10 minute”, a povestit Măruță.

Cei doi au ținut să lămurească și situația cu privire la rivalitatea dintre ei.

„Înainte să semnez cu PRO, te-am sunat pe tine, Teo, să îți cer părerea, să știu în ce mă bag. E ceva ce nimeni nu știe”.

” Tu nu mi-ai luat mie locul. Pentru că nu a fost al meu niciodată. Un om care moare, după el se naște altul. Asta nu înseamnă că un nou născut ia viață celuilalt. Oricum se terminase”, a declarat Teo.

” Mă bucur că spui asta pentru că mi-ai luat o mare povară de pe suflet”, a mai adăugat Măruță.

Adauga un comentariu