Magazin

Teo Trandafir va aparea in noul videoclip Taxi

Publicat: 10 nov. 2011
1
Prietenia dintre Teo Trandafir si trupa Taxi dureaza de multi ani, aceasta fiind unul dintre motivele pentru care fosta prezentatoare tv s-a oferit sa produca ultimul videoclip.
Dupa ce a regizat varianta originala a clipului „Cele doua cuvinte„, cea in care apar 26 de barbati faimosi care-si declara dragostea, Teo Trandafir va fi vedeta in noul videoclip al trupei.
De data aceasta, 26 de femei celebre isi vor declara iubirea. Laura Cosoi, Adela Popescu, Dana Rogoz, Corina Caragea, Dana Savuica, Adina Buzatu, Cristina Cioran sau Paula Chirila sunt doar cateva nume sonore care vor aparea in clip, insa Teo Trandafir este cap de afis.
In clip, Teo lasa impresia ca ar juca rolul unei regine, care flutura gratios mana in stilul marilor monarhi care saluta multimea, insa, de fapt, isi usuca unghiile dupa ce isi facuse manichiura.
Noul clip urmeaza sa fie lansat oficial peste doua saptamani.
Dupa cum am spus, prietenia dintre cantareti si Teo dureaza de ani de zile si nu se dau in laturi din a-si face cadouri de suflet. Anul acesta, Dan Teodorescu si trupa Taxi au ajutat-o pe fiica lui Teo, Maya sa-i faca mamei o surpriza de proportii. Fara stirea fostei prezentatoare, ei au inregistrat melodia „Dorinta mea” si au filmat si un videoclip, pe care i l-au facut cadou lui Teo de ziua ei.
Adauga un comentariu