Magazin

Teodora, GEST DISPERAT catre Gigi Becali: „NU MAI POT”

Publicat: 09 apr. 2014
1

Fiica cea mare a lui Gigi Becali trece prin momente grele. La inceputul lunii ianuare a lovit un pieton in zona statiei de metrou Pipera, incident in urma caruia s-a ales cu un dosar penal. In aceste conditii, chiar daca finantatorul Stelei nu a stiu la inceput de acest accident, acum Teodora vrea sa dicute cu tatal sau intre patru ochi mai multe probleme personale.

Citeste si: Veste FORMIDABILA pentru Gigi Becali: iese din PUSCARIE

Gigi Becali sarbatorea Pastele an de an in sanul familiei. De data aceasta insa, el va sta departe de cei dragi. In pragul Pastelui, fata ce mare a latifundiarului din Pipera are o mare rugaminte fata de tatal sau. Fanatik.ro a aflat ca ea doreste sa incalce cuvantul parintelui sau, si sa mearga pana de Paste la Poarta Alba!

Citeste si: Controale fara precedent in inchisoare dupa reclamatiile lui Gigi Becali

„Mama, te rog frumos vorbeste cu tata sa ma lase sa merg la el la penitenciar. Vreau sa il vad doar cateva minute inainte de Paste. Imi e tare dor de el si am mare nevoie sa vorbesc cu el, chiar si macar cinci minute. Stiu ca nu vrea ca noi sa mergem acolo, dar daca tot nu l-au lasat sa vina acasa, atunci macar sa ma lase el pe mine sa merg la penitenciar in vizita”, a rugat-o Teodora pe mama sa.

Citeste si: Au ramas FARA CUVINTE cand i-au testat IQ-ul lui GIGI

Adauga un comentariu