Magazin

TEORIA CONSPIRATIEI. Cum vrea Google sa controleze lumea

Publicat: 12 aug. 2014
1
Prin dezvoltarea noilor tehnologii, de la cautarea pe internet la Androidul pentru telefon si tableta si localizarea prin Maps, Google incearca de fapt sa impuna un “Big Brother” mondial. Gigantul american ar lucra la dezvoltarea acestui proiect impreuna cu autoritatile americane.
Cam asta este, in esenta, teoria lui Alex Jones, unul dintre cei mai cunoscuti “predicatori” ai Teoriei Conspiratiei din Statele Unite.
In opinia acestuia, Google, Verizon si alte mari companii din sectorul IT&C lucreaza, in prezent, la dezvoltarea noului internet 3.0, cel in care accesul la continut va fi platit, iar controlul utilizatorilor va deveni total, odata cu dezvoltarea caselor inteligente.
Citeste si: Ii dai calculatorului Shut Down in fiecare zi? Iata ce spun specialistii despre asta
“Sub planul de preluare al Google, Internetul va incepe sa semene cablului TV, vocile independente fiind oprite, iar intregul internet va fi cumparat de catre corporatiile media transnationale”, afirma Alex Jones, citat de GadgetReport.ro
“Oamenii care vor dori sa aiba un simplu blog vor fi taxati peste posibilitatile lor de a plati, iar posturile radio si TV online vor inceta sa mai existe, toate fiind inghitite de catre Steaua Mortii (aluzie la filmul Razboiul Stelelor – n.r.) a corporatiilor transnationale”, a mai spus acesta.
Potrivt lui Jones, planurile lui Google merg chiar mai departe. Dupa ce a monopolizat cautarile pe internet, pentru a afla ce ne intereseaza, si a inceput sa ne monitorizeze convorbirile si deplasarile prin telefoanele si tabletele cu Android, Google se pregateste acum sa ne urmareasca si in propriile case prin dezvoltarea asa-ziselor locuinte inteligente.
Citeste si: Ce a patit un barbat care a furat o pereche de Google Glass – VIDEO
Adauga un comentariu