National

Teoria conspiratiei in cazul Dan Condrea: De ce nu a fost gasit sange pe scaunul soferului?

Publicat: 23 mai 2016
1

In masina lui Dan Condrea nu a fost nu a fost gasita nicio urma de sange.

In acest context, una dintre intrebarile aparute in spatiul public si-a gasit raspuns: de ce nu a fost gasit sange pe scaunul soferului?

„Omul nu a murit injunghiat. A zburat prin geam, la cativa metri de masina, de aceea nu era sange in masina. Daca a fost proiectat prin geam, cum sa fie sange in masina? Admitand ca a fost taiat in socul respectiv, desi nu prea se putea, cat sange poate curge cand un om trece cu viteza de 150 km/h prin sticla? Distanta pe care a parcurs-o din scaun afara a fost parcursa intr-o secunda. Cat sange sa pompeze inima chiar si daca era rana deschisa? In masina sunt obiective rotunjite. Nu ai in ce sa te tai”, a spus un expert in medicina legala.

Ancheta in cazul accidentului in care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, continua. Politistii au fost si luni la locul accidentul de unde au ridicat probe. Dosarul a fost preluat de Parchetul General, de acelasi procuror care ancheteaza si dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Condrea urma sa se prezinte luni la Parchet pentru a fi pus sub urmarire penala.

Comentarii
Adauga un comentariu