Secretele istoriei

Teoria conspiratiei in cazul disparitiei Printesei Diana

Publicat: 30 dec. 2018

Profesorul Mihai Manea, inspector scolar de istorie din Bucuresti, a vorbit in emisiunea „Voi cu Voicu” despre teoria conspiratiei in cazul mortii Printesei Diana.

„Era in 1985, zi de vara si am ascultat la Europa libera, care a transmis in direct nunta lu Charles cu Diana. Apoi am vazut reviste. De acolo am vazut-o pe printesa ca un om deosebit. Vine intr-o monarhie britanica extrem de conservatoare. Intr-un astfel de cadru, Diana vine deschisa, un om care doreste sa fie normal, un om in spirit liberal. A lucrat intr-o gradinita, e foarte apropiata de copii. Copilul bolnav de SIDA pe care il ia in brate. Asa i-a crescut si pe fiii sai. (…) Cheia comportamentului este un celebru interviu, jurnalistului Andrew Mortan, intrebata de ce nu se simte bine in familia regala ea spune ca incalca mereu protocolul si ca isi doreste ca familia regala sa fie mai aproape de oameni. Doar moartea ei, a reusit sa apropie familia regala de oameni”.

„Problema cu asasinatul este teoria conspiratiei, familia regala a pus ca Diana sa dispara, se despartise de Charles, a mentinut o relatie cu Dodi al-Fayed, tatal lui sustine in continuare ca a fost o crima. Este un aspect. Al doilea, Lady Diana a fost foarte marcata ca Charles avea o legatura cu Camilia, care devenise pe fata. De aceea, nici ea nu si-a mai ascuns pasiunile (…) A platit cu varf si indesat ca a fost rebela”.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit