Secretele istoriei

Teoria Conspiratiei: Manipularea climei

Publicat: 29 ian. 2014
3
Un post de televiziune din Germania confirma in urma cu ceva vreme – 14 martie 2008 – ca armata germana manipuleaza clima in aceasta tara. Ca urmare a acestui fapt oameni de stiinta din Germania au deschis proces impotriva guvernului in aceasta problema.

Vezi si Teoria conspiratiei iudeo-masonice 

Materialul concluziona ca “putem declara in proportie de 97% cu certitudine ca avem chemtrails compuse din pulberi fine de polymeri si metale care ne deregleaza semnalele radar.
Scopul acestor chemtrails, care sunt bine documentate in Statele Unite si in alte parti ale lumii, dupa cercetatori, este de a manipula vremea. Meteorologul Karsten Brandt declara ca “armata federala manipuleaza hartile meteorologice”, scriu cei de la caplimpede.ro.

Vezi si Iata cine conduce cu adevarat lumea, din spatele Papei Francisc 

In interviul pe care l-a acordat, domnul Brandt sustine teoria conform careia scopul principal al chemtrails este de a perturba semnalele radar.
“Am fost surprins ca acest nor artificial este atat de raspandit. Imaginile radar sunt uimitoare considerand volumul urias de elemente artificiale dispersate in atmosfera – desi armata federala sustine ca au fost imprastiate doar cantitati mici. Capii armatei sustin ca substantele folosite nu sunt vatamatoare”.
Adauga un comentariu