National

TEORIA lui Cristoiu: ‘Iohannis are un GUVERN al MEU condus de Grindeanu’

Publicat: 12 ian. 2017
1
„Mirosind ca liderii PSD si ALDE se scapa de ei la gandul unei crize politice, alimentate de Servicii (…), Klaus Iohannis tine sa arate natiunii ca el este Jupanul, chiar daca PSD si ALDE au castigat parlamentarele.”, a scris Ion Cristoiu pe blog-ul sau.
„Ca presedintele vrea sa fie Superpremier si pentru Guvernul PSD-ALDE nu e nici o problema. Klaus Iohannis vrea multe. Problema e ca Sorin Grindeanu n-avea obligatia sa mearga la Cotroceni si sa dea socoteala lui Klaus Iohannis.
Mai rau decat Emil Boc in raport cu Traian Basescu. Mai rau decat Dacian Ciolos in rapot cu Klaus Iohannis.
Guvernul Dacian Ciolos a cazut tocmai pentru c-a fost Guvernul Meu al lui Klaus Iohannis. Nu-i nimic. I-a luat locul un alt Guvernul Meu: Cel condus de Sorin Grindeanu.
Electoratul a mers la urne pentru a da un vot Guvernului PSD-ALDE? Nu. A mers la urne pentru a da un vot noului Guvern al Meu al lui Klaus Iohannis. E totusi o deosebie de Guvernul Meu Dacian Ciolos. In cazul Guvernului Dacian Ciolos, de dezastrul Superpremierului Klaus Iohannis a raspuns chiar Klaus Iohannis. In cazul noului Guvern al Meu, de dezastru raspunde insa PSD.”, a fost mesajul jurnalistului pe blog-ul sau.
Adauga un comentariu