Secretele istoriei

Teorie SOC o retea de coridoare uneste continentele lumii

Publicat: 30 mai 2013
3
In anul 2003 s-a nascut o teorie ce face referire la o rete de coridoare din adancul pamantului, situate in apropierea orasului Solnechnogorsk (Rusia), chiar pe malul lacului Bezdonnye
Teoria spune ca lacul cu pricina este legat prin canale subterane cu marile oceane ale planetei.
In timpuri stravechi, ca prin minune, ieseau din lacul Bezdonnye epave ale unor vapoare care s-au scufundat prin diverse locuri in lume. Aceasta este cauza pentru care localnicii au inceput sa creada ca lacul este legat prin diverse canale sau tuneluri cu oceanele din lume.
O intamplare cu adevarat ciudata
O alta intamplare ciudata care s-a petrecut intr-una din zilele anului 2000 a fost descoperirea de catre un localnic a unei veste de salvare care plutea pe malul lacului. Judecand dupa eticheta atasata vestei, ea a apartinut marinarului american Sema Belovsky, care servise pe distrugatorul “Cowell”, al fortelor navale americane. Distrugatorul a fost aruncat in aer de catre teroristi la data de 12 octombrie 2000, in portul Aden, Yemen. In explozie si-au pierdut viata patru marinari printre care si Belovsky care a fost declarat disparut.
Dupa mai multe analize asupra vestei de salvare, specialistii au declarat ca a apartinut intr-adevar soldatului american. Intrebarea ramane cum a putut aceasta veste sa cantareasca mai mult de 4000 de kilometri pentru a ajunge pe lacul rusesc?
Pornind de la ideea ca Oceanul Indian este legat de Rusia printr-un tunel impresionant, oamenii de stiinta au pornit adevarate procese de analiza. Aceste tunele exista cu adevarat si se preconizeaza ca au o vechime de mai bine de 30 de milioane de ani.
Tunelurile din adancuri
De mai multe ori speologii sau chiar minerii au atras atentia asupra existentei unor tunele ciudate prin subteranul Pamantului. Au fost descoperite niste galerii care au fost create cu o tehnologie uimitoare pentru ca peretii ascund miraculos procesele naturale. Aceste tuneluri au fost construite pentru a-i proteja pe antici de ceea ce se intampla la suprafata planetei. Toate structurile din subteran au directii clare, deci este cert ca anticii au folosit tehnologii impresionante pentru dezvoltarea acestui sistem. Doar cu ajutorul satelitilor se poate sapa un tunel de o precizie atat de clara. Pe langa acest fapt, peretii au avut parte de un tratament special, impotriva umezelii, in acest fel s-au conservat timp de milioane de ani.
Tuneluri similare au fost descoperite peste tot in lume, in Rusia, Germania, pe sub piramidele din Egipt, Ierusalim, si multe alte zone. Probabil ca in trecutul indepartat cei care au trait pe Terra au conectat aceasta retea de tuneluri pentru a se proteja fie de schimbarile prin care trecea Pamantul sau impotriva altor civilizatii ostile.
Peninsula Crimeea este strapunsa de o retea complexa de tuneluri, parte dintre ele plecand din Pestera de Marmura sau Poarta de Aur, una dintre cele mai populare cavitati din lume. Numele vine ca urmare a faptului ca are formatiuni din marmura de calcar. Intr-un top al speologilor, este pe locul cinci ca frumusete si complexitate. Este situata in muntele Chatyr Doug, la o altitudine de 920 de metri deasupra nivelului marii. Dupa coborarea in pestera vizitatori sunt intampinati de o sala imensa, in forma de tub, de aproximativ 100 de metri lungime si 28 de metri inaltime. Pestera are patru cavitati, jumatate dintre ele umplute cu blocuri de piatra, prabusite din cauza cutremurelor si alunecarilor de pamant, scriu cei de la efemeride.ro
in Caucaz, in defileul sub Gelendzhik, din timpuri antice a fost descoperita o mina, sapata vertical, cu un diametru de aproximativ cinci metri, si o adancime de 100 m. Caracteristic acestei mine sunt peretii netezi, care arata de parca ar fi topiti. Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca slefuirea peretilor a fost facuta sub efecte termice si mecanice, care au creat un strat extrem de rezistent cu grosimea 1-1,5 mm. Cu ajutorul tehnologiei moderne crearea unei astfel de structuri este imposibila. In plus, mana este puternic radioactiva. Dar speologi din Crimeea au gasit o cavitate mare in partea de sus a muntelui Ai-Petri si tuneluri vechi care conecteaza peninsula Crimeea cu Caucaz. In timpul unei expeditii, ufologii din Caucaz au stabilit ca, sub creasta Uvarov, vizavi de muntele Arus, exista tuneluri vaste, dintre care unul duce spre peninsula Crimeea prin orasul Krasnodar, Eisk, Rostov-pe-Don, ajungand pana in regiunea Volga.
Acest sistem de tuneluri pare sa existe peste tot in lume. Fiecare continent este conectat cu celelalte si fiecare regiune este conectata cu o alta. Probabil ca in viitorul apropiat, daca Pamantul va intra intr-o etapa de distrugere a vietii, vom putea sa ne folosim de aceste coridoare subterane pentru a ne mentine specia.
Adauga un comentariu