Magazin

Teorie SOCANTA: Expertii in OZN-uri sunt ucisi de …

Publicat: 17 mart. 2014
1

Un cercetator in domeniul cercurilor misterioase din lanuri gasit plutind pe mare si boala necrutatoare a unui specialist in OZN-uri care sustine ca a descoperit craniul unui extraterestru alimenteaza teoria potrivit careia expertii in extraterestri sunt tinta unei campanii de asasinate.

Pilotii unui avion despre care se presupune ca a fost doborat de armata americana pentru ca transporta ramasitele unui avion si primul Secretar american al Apararii, James Forrestal, ar fi alte victime ale campaniei de asasinare programatica a expertilor in OZN-uri, scrie Yahoo News.

Citeste si Predictie uluitoare: „Vom gasi extraterestri in urmatorii 20 de ani”

Subiectul a fost readuse in discutie de activistul Steve Bassett, care a publicat recent o carte pe aceasta tema si a vorbit despre ea la radioul public american. 

Citeste si Un fost comandant al Statiei Spatiale Internationale face DEZVALUIRI ULUITOARE

„Cazurile recente il includ pe Paul Vigany, in varsta de 44 de ani, care era specialist in cercurile din lanuri si care lucrase la filmul Signs, cu Mel Gibson. El a fost gasit plutind in largul coastei Portsmouth in Februarie 2009″, sustine Nigel Watson, un alt autor american care cerceteaza mortile suspecte ale expertilor in domeniul OZN.

Citeste si Dalai Lama, discurs socant: „Ne vor vizita extraterestri, va fi INFRICOSATOR”

Unii sunt de parere ca asasinatele sunt executate de agenti guvernamentali, insa altii sustin ca ele au ca faptasi creaturi extraterestre, care incearca sa-si ascunda prezenta pe planeta noastra.

Comentarii
  • E mai credibila varianta cu agentii guvernamentali asasini. Extraterestrii nu vor asta de vreme ce ei insisi lasa semne pe pamant, deci vor sa se stie de prezenta lor.

Adauga un comentariu