News Flash:

Tepele din dosarul mafiei imobiliare de la Cadastru

7 Decembrie 2010
14841 Vizualizari | 40 Comentarii
Emanuel Osoianu Cristian Ovidiu Plesescu si Cosmin Radu
• Cotidianul BUNA ZIUA IASI prezinta astazi detalii despre modul de operare al retelei de escroci imobiliari aflati sub protectia lucratorilor de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara • In materialul de fata vor fi prezentate cele mai importante tepe date de reteaua condusa de Emanuel Osoianu • Chiar daca avocatii lor au incercat sa-i convinga pe judecatori ca nu reprezinta nici un pericol social si ca nu poate fi vorba despre o grupare organizata, ieri dupa amiaza instanta de judecata a respins recursul • Cumparatorii de buna credinta nu aveau nici o sansa sa afle ca in spatele terenului pe care il cumpara se afla niste falsuri grosolane si mai ales ca lucratorii de la Cadastru se vor ocupa de acoperirea acestora

Reporterii BUNA ZIUA IASI prezinta astazi, in exclusivitate, povestea fiecarui teren care a fost tranzactionat in mod ilegal de membrii gruparii de crima organizata destructurata in urma cu cateva zile de procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism Iasi (DIICOT). Este vorba despre opt terenuri situate in zone foarte bune din Iasi, care au fost cumparate prin anunturile de la mica publicitate sau prin intermediul unor prieteni comuni ai cumparatorilor si ai membrilor retelei. Ieri, cei sase arestati din acest dosar, respectiv Emanuel Osoianu, Ioan Constantin Mihu, Mihaela Volosciuc, Cosmin Radu, Cristian Plesescu si Mihai Mitrica, au cerut judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi sa anuleze decizia prin care Tribunalul Iasi a decis arestarea lor pentru 29 zile. Chiar daca avocatii lor au incercat sa-i convinga pe judecatori ca nu reprezinta nici un pericol social si ca nu poate fi vorba despre un o grupare organizata, ieri dupa amiaza, instanta de judecata a respins recursul. Astfel, cei sase vor ramane in spatele gratiilor.

Terenul din strada Moldovei

Potrivit anchetatorilor, in primavara anului 2010 Emanuel Osoianu si Bogdan Ionut Raduc au identificat o suprafata de teren de 1.000 metri patrati pe strada Moldovei nr. 30. Cei doi au considerat ca ar putea face o afacere foarte buna cu acest teren pentru ca era neingradit, neingrijit si nimeni nu stia cine este proprietarul. Pentru a-l vinde, cei doi s-au folosit de ajutorul unei batrane de 95 ani, Victoria Vintila, strabunica lui Ionut Bogdan Raduc. Au fost falsificate actele de proprietate ale terenului in favoarea acestei batrane, pentru ca ulterior ea sa-l revanda unui comparator de buna credinta. Pe data de 25 martie 2010, Victoria Vintila a solicitat redactarea si autentificarea unei procuri pe numele lui Mitica Raduc, tatal lui Bogdan Ionut Raduc, pentru vanzarea suprafetei de teren dobandita pe baza actelor false. Pe data de 30 martie 2010, la acelasi Birou Notarial Irimia din Vaslui s-a prezentat Mitica Raduc pentru a vinde terenul sotilor Petru Florin si Paraschiva Dana Sterea, cumnatii lui Bogdan Raduc. Ca vanzarea sa poata fi facuta la notariat a fost prezentat un contract de vanzare - cumparare fals, care atesta ca batrana de 95 ani a cumparat terenul in anul 1992 de la Dinu si Aurica Papoi. Dupa ce sotii Sterea au intrat in proprietatea terenului, acestia l-au vandut lui Amjad Samrin, cumparator de buna credinta, pentru suma de 50.000 euro. La randul lui, acesta din urma a incercat sa vanda terenul adevaratului proprietar. In realitate, terenul respectiv se afla in proprietatea lui Ionel Toma, din data de 13 iunie 2001. Acest Ionel Toma a incercat sa-si "cumpere" propriul teren atunci cand a vazut anuntul la ziar. Pretul de vanzare era de 200.000 euro. In acest caz, vina celor de la Cadastru a fost ca au suprapus noua intabulare pe numele familiei Sterea cu cea care exista din anul 2001 pe numele lui Ionel Toma.

Terenul din Ciurchi nr. 68A

In vara anului 2009, Emanuel Osoianu si Bogdan Raduc au identificat un alt teren pentru care si-au propus sa masluiasca actele de proprietate pentru a-l scoate la vanzare. Este vorba despre 1.000 metri patrati de teren, aparent fara stapan, de pe strada Ciurchi nr. 68A. Reteta a fost destul de simpla: au falsificat un contrat de vanzare - cumparare dintre sotii Maria si Ioan Florescu si Victoria Vintila, mentionand data de 24 aprilie 1992. Maria si Ioan Florescu sunt doua nume fictive, alese la intamplare. Dupa ce batrana de 95 ani a intrat in posesia terenului prin acele acte false, aceasta l-a imputernicit pe Ionut Albu, un prieten de-a lui Osoianu, pentru vanzarea celor 1.000 metri patrati. Ionut Albu s-a ocupat de intabularea terenului folosind documentatia cadastrala intocmita in fals de Bogdan Ionut Raduc, care lucra la firma Promix SRL, si avizata de inginerul topometrist Codru Valentin Condurache. Receptionarea si verificarea documentatiei cadastrale a fost efectuata de invinuitul Ovidiu Plesescu, iar intabularea a fost dispusa de registratorul Gheorghe Ciprian Maftei. Marian Dumitru Dumitras, varul lui Bogdan Raduc, a fost folosit ca interpus in aceasta tranzactie, achizitionand terenul de la Ionut Albu. Terenul respectiv se afla in proprietatea Primarei Iasi. In aceeasi zona, pe strada Ciurchi, Osoianu si Raduc au mai identificat un teren bun de vandut in primavarea anului 2010, care apartinea tot primariei. Pentru tranzactionarea lui a fost falsificat un contrat de vanzare - cumparare aparent emis de fostul Notariat de Stat, in anul 1992. Acel contract a fost "incheiat" intre Constanta Bunea si Traian Bolohan, in calitate de vanzatori, si Ioana si Mihai Gradinariu, in calitate de cumparatori. Sotii Gradinariu sunt considerati complici ai lui Osoianu. Ulterior, terenul de 1.000 metri patrati a fost intabulat pe numele lui Marian Dumitru Dumitras, cel care ar fi trebuit sa apara drept cumparator de buna credinta in toata aceasta poveste.

Teren in zona Gradina Botanica

Tot in primavara anului 2010, Osoianu si Raduc au mai identificat o alta suprafata de teren care ar fi putut fi tranzactionata ilegal: 600 metri patrati pe strada Mocanului nr. 14A, in apropiere de Gradina Botanica. Au falsificat un contract de vanzare - cumparare din 1993 prin care Constantin Ioan Mihu, paznicul vilei lui Osoianu, achizitiona acest teren. In luna iulie 2010, Ioan Mihu a mers la Finantele locale pentru a-si inregistra terenul. Pe data de 11 august 2010, cererea de intabulare a fost respinsa.
Tot in aceeasi zona, Emanuel Osoianu a reusit sa plasmuiasca actele pentru un alt teren. Mai concret, l-a ajutat pe Iosif Mart sa devina proprietarul a 250 metri patrati fara ca acesta din urma sa posede suprafata mentionata. Acest Iosif Mart era reprezentantul SC Restaurari Giuseppse SRL si l-a cunoscut pe Emanuel Osoianu in momentul in care i-a facut bransamentul la apa la o constructie de pe strada Cazarmilor. Mart a sustinut ca a cumparat 250 metri patrati de teren pe strada Bucur nr. 29, insa se afla in litigiu cu o alta persoana, care sustine ca este adevaratul proprietar. Osoianu a reusit sa rezolve aceasta suprapunere de terenuri si sa intabuleze inca 250 metri patrati din vecinatate, care nu i-au apartinut lui Mart niciodata.
Tot in cursul anului 2009 a mai avut loc o tranzactie dubioasa cu un teren de pe strada Mocanului nr. 16. Emanuel Osoianu l-a contactat pe Anton Cimbir, un barbat care avea un act de proprietate al parintilor sai din anul 1939. Osoianu l-a ajutat pe acest Anton Cimbir sa intabuleze terenul pe numele sau, insa pe un alt amplasament decat cel din contractul de vanzare - cumparare. Intabularea a fost facuta pe numele sotilor Osoianu, dupa care acestia l-au vandut mai departe sotilor Evian si Gica Moses. Chiar daca initial contractul din 1939 mentiona suprafata de 331 metri patrati, intabularea pe numele sotilor Moses s-a facut pentru 1.000 metri patrati.

Tranzactiile de pe Sipotel: teapa procurorului

Una dintre cele mai bune afaceri incheiate de sotii Osoianu s-a petrecut cu un teren de pe strada Sipotel nr. 23, in suprafata de 1.530 metri patrati. In acest caz, falsul a fost facut pe baza unei hotarari judecatoresti reale, dar si a unui contract de vanzare - cumparare din anul 1930. Mitrica Mihai, un apropiat a lui Osoianu, trebuia sa intre in posesia unei suprafete de 405 metri patrati de teren pe strada Sipotel nr. 23 in baza unui contract de vanzare - cumparare din anul 1930 si a unei sentinte judecatoresti din anul 2008. Numai ca, pe langa cei 405 metri, acesta a reusit sa intabuleze si suprafata de 1.530 metri patrati aflata in imediata vecinatate si care se afla in proprietatea Primariei Iasi. Osoianu s-a oferit sa completeze hotararea judecatoreasca a Tribunalului, dar si acel act din 1930, mentionand si suprafata de 1.530 metri patrati de teren de la aceeasi adresa. Cei 1.530 metri patrati au fost impartiti in trei loturi. Pe data de 4 iulie 2008, Mihai Mitrica l-a mandat pe Osoianu sa vanda 500 metri patrati. Pe data de 12 august 2008, acesta isi vinde siesi suprafata de teren, pe care o intabuleaza printr-o hotarare judecatoreasca data de Tribunalul Iasi. Ulterior, pe data de 27 ianuarie 2010, sotii Osoianu vand terenul sotilor Viorel si Ala Postica. Trebuie mentionat ca Viorel Postica lucreaza ca procuror in cadrul DIICOT Iasi. Acesta si-a ridicat deja o casa pe acest teren, care ulterior a fost intabulata.

Teapa primita de Hurmuzache

Tot pe adresa Sipotel nr. 23 a luat o teapa de proportii si medicul Mihnea Hurmuzache, fostul sef la Directia de Sanatate Publica Iasi. Acesta a cumparat de la Mihai Mitrica, prin procuratorul sau, Emanuel Osoianu, suprafata de 506 metri patrati din acel lot obtinut prin falsificarea sentintei judecatoresti si a actului din 1930. Pe data de 7 decembrie 2009, Osoianu i-a vandut terenul lui Mihnea Hurmuzache pentru suma de 55.000 euro. Imediat dupa achizitionarea terenului, medicul a vrut sa-si construiasca o casa, insa a fost nevoit sa refaca documentatia cadastrala pentru ca nu reflecta realitatea din teren. Ultimul lot, de 524 metri patrati, a ramas in posesia lui Mihai Mitrica, acesta construindu-si o locuinta acolo.

Teapa de pe Cazarmilor nr. 53

Intelegand ca in zona respectiva pot fi tranzactionate fara probleme terenurile Primariei, Emanuel Osoianu si Mihai Mitrica au falsificat acele acte de vanzare - cumparare din anul 1930 folosite pentru golania de pe Sipotel pentru a intra in posesia unei suprafete de 1.200 metri patrati, vizavi de lotul cumparat de procuror, pe strada Cazarmilor. 53. De asemenea, au falsificat si un testament din anul 1968 prin care acest Mihai Mitrica intra in posesia celor 1.200 metri patrati de pe strada Cazarmilor. Falsurile de pe strada Sipotel se afla in stransa legatura cu cele de pe Cazarmilor, deoarece este vorba despre aceeasi falsa mostenire. Pe data de 18 martie 2010, Mihai Mitrica a vandut 600 metri patrati catre Gabriela si Cristian Morhan, cumparatori de buna credinta. Diferenta pana la 1.200 metri patrati a fost cumparata de Emanuel Osoianu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iasi mihai mitrica tribunalul iasi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (40)

raul  | #134595
Acesti excroci internationali aceasta mafie familiara trebuie STARPITA si aruncati in fundul puscariei pentru vecie!!!! Toti acesti sarlatani trebuie sa plateasca scump pentru acuzatiile care li se aduc si sa infunde puscaria!
Numai ca la noi JUSTITIA ROMANA CA SI IN CAZUL CORDONENILOR VA DA DIN UMERI IAR ACESTI INDIVIZI VOR FACE CEEA CE STIU EI MAI BINE DUPA 1-2 LUNI DUPA RASUFLAREA ACESTUI SCANDAL, ADIKA SA FURE SA FALSIFICE SA FACA TOT CE STIU EI MAI BINE SA LE FE BINE PRIN HOTIE!!!
RUSINE JUSTITIEI ROMANE!!!!
elena  | #134597
Intr-o tara corecta si cu o justitie dreapta si curata aceasta gloata de golani, sarlatani si hoti erau de mult in puscarie minim 50 de ani. Clanul Osoianu si Raduc cu ceilalti excroci vor fi liberi dupa cateva luni cand cazul nu va mai fi mediatizat!!!!
UNDE ESTI TU OARE TEPES DOAMNE!!!!
IASI  | #134618
Dosarul " MAFIEI " , este clar ca acuzatiile sunt reale , dar ca s-a spui ca avem de-a face cu un dosar bomba este deja prea mult .Aceasta metoda de falsificare a actelor in domeniul imobiliar NU este produsul imaginatiei lui OSOIANU . Este o practica sau mai bine zis un sport national in domeniul imobiliar . S-au emis REZOLUTII sub imperiul FALSULUI intelectual de catre procurori , care au avut drept rezultat schimbarea proprietarului .Probabil ca v-a veni o vreme cind voi expune mult mai multe cazuri pe aceasta tema , dar NU acum . Din ceea ce vad eu , constat ca se face o " CURATIRE A PIETEI " , adica cei mari ii elimina pe cei mici .Apropo , ceva nu se leaga ... oare la intocmirea actelor notariale NU se plateste o taxa de verificare , iar daca s-a ajuns aici asta inseamna ca mai bine faceau acte de mina , era mai ieftin , si cu aceiasi valoare a actelor . Dar , nu credeti suspect faptul ca Dl. notar isi aduce aminte doar de numele TOMA ... restul numelui l-a uitat ??? sau o fi vorba de un oarecare TOMA proprietar de agentie imobiliara si de multe , multe altele ce nu pot fi scrise aici ???
romania  | #134627
Mafia cadastrului si mafia imobiliara..si mafia, mafia, mafia...doar mafie aici la romanica
Vlad Tepes  | #134631
Cum D-zeu procurorul Postica este cumparator de buna credinta? Cred ca e gluma nu? Si Postica Si Osoianu au facut concedii impreuna in strainatate. Erau prieteni la catarama. Ia vedeti vara lui 2010 Bulgaria domnilor anchetatori.Nenea Postica nu era strain de falsurile lui Osoianu.Da nu cumva Raduc este SIFONUL? Ma intreb si eu.
tinel  | #134635
Grupuri de acest fel sant constituite si la nivel local in com.jud iasi.
NELU  | #134650
FAPTE DE ACEST GEN SAU PETRECUT IMEDIAT DUPA ANUL 1990.
EXEMPLU: CLADIREA IN CARE A FUNCTIONAT STAREA CIVILA DIN SPATELE TEATRULUI NATIONAL IASI . A APARTINUT UNUI EVREU -IUSTER SAIA SAU CHAIA - NU-I CUNOSC NUIMELE EXACT SI NU STIU DACA LA RANDUL EI CLADIREA A APARTINUT PARINTILOR SAI SAU A SOTIEI -. ORICUM DE ACEST LUCRU SUNT SIGUR CA MI-A ARATAT ACTELE PRIN 1966 .
TERENURILE DIN STr. NICORITA Nr.19.A. , STR. SMARDAN NR. 85 , SI ÎNCA VREO PATRU CINCI TERENURI TOT ÎN ZONA NICORITA, BALAUSESCU AU FOST CASTIGATE PRIN FRAUDA . AU FOST ÎNTOCMITE ACTE FALSE DE VANZARE-CUMPARARE ( ZDELCA ) IMEDIAT DUPA 1990 , PRECUM CA TERENUL A FOST CUMPARAT PRIN ANII 1940-1945. ACTELE SE ÎNTOCMEAU DUPA CE IDENTIFICA TERENUL SI SE CONVINGEAU CA PERSOANELE RESPECTIVE ERAU DECEDAT SAU AU PLECAT DIN TARA ( EVREIIN GENERAL ) PE UNELE TERENURI AU FOST CONSTRUITE VILE , A SE VEDEA PE STR. BALAUSESCU
ZORO  | #134703
Mai ****** mai fa tu ceva cercetari si o sa vezi ca domnul Amjad Samrin nu este cumparator de buna credinta el este foarte bun prieten cu Osoianu si sant convins ca stia de aceasta magarie
Z  | #134708
Vlad Tepes are dreptate sant multi magistrati care stiau de magariile lui OSOIANU
ZORO  | #134709
Mai ****** mai fa tu ceva cercetari si o sa vezi ca domnul Amjad Samrin nu este cumparator de buna credinta el este foarte bun prieten cu Osoianu si sant convins ca stia de aceasta magarie
ZORO  | #134710
Mai ****** mai fa tu ceva cercetari si o sa vezi ca domnul Amjad Samrin nu este cumparator de buna credinta el este foarte bun prieten cu Osoianu si sant convins ca stia de aceasta magarie
ZORO  | #134714
bai Manole mergi cu omul in concediu distractii sprituri si dupa il magaresti cred ca ai vrut sa amortizezi investitia tu ai suportat cheltuilile in concediu
flit  | #134716
prietenia are o limita dar nu l tepuiesti pe cel de langa tine.rusine
larisa  | #134719
auzi zoro eu am impresia ca tu ai informatii despre viata lui Osoianu nu cumva ai si tu legatura.
@@miuta@@  | #134726
aceasta mafie imobiliara avea colaborare si mihalache mihai unde a falsificat acte a multor terenuri la schitu duca...............atentie DNA
costel  | #134730
Eu tot nu inteleg ce vina au inspectorii de la cadastru. La ei pe birou au ajuns niste acte (repartizate aleatoriu de calculator) legalizate de un notar, impreuna cu o documentatie stampilata de un expert si declaratia proprietarului, pe proprie raspundere, ca a aratat cadastristului limitele ternului pe care il detine.Dureros e faptul ca cei care au falsificat acte, si au luat banii, sunt liberi, iar cei care au indraznit sa o deranjeze pe doamna narcisa sunt la puscarie.
ZORO  | #134846
bai Manole mergi cu omul in concediu distractii sprituri si dupa il magaresti cred ca ai vrut sa amortizezi investitia tu ai suportat cheltuilile in concediu
ZORO  | #134847
pt Larisa ; Totul se bazeaza pe informatie : Retine Larisa
larisa  | #134879
Pentru,Zoro:Informatiile se bazeaza numai pe minciunile voastre,au trait din tepi si-au facut case din tepi,si tot asa au s-o tina,un om corect,cinstit munceste pentru paine lui.
alexutsa03  | #135571
Oameni buni! dar nu v-ati gandit ca Amjad Samrin, un cumparator de "buna credinta" a sifonat numai si numai minciuni? Atata timp cat vii in casa omului si stai la masa cu el, mergi in concedii cu omul, il dai la politie pe degeaba daca omu nu este vinovat? AMJAD SAMRIN este un MINCINOS SI UN EXCROC care are DATORII DE 250.000 EURO la prieteni! Trage in teapa prietenii! Ve-ti vedea cine va infunda puscaria! SAMRIN!!! BLESTEMELE TE VOR AJUNGE!!!
alexutsa03  | #135582
Nici macar nu stiti despre ce este vorba cu adevarat si va bagati in viata omului si in plus comentati ce infloreste presa. voi chiar nu ganditi nici cat o gaina. Omul ala sta in arest preventiv aiurea si voi comentati ca niste turbati. vedeti-va de treaba voastra.
alexutsa03  | #135584
ZORO : cheltuielile din concediu nu au fost suportate de Manole. ;)
larisa  | #136019
auzi alexuta sunteti niste mincinosi o casa de tras tepe ati mers pe bani lui samrin la mare la bulgari va ti batut joc de procuror de bani oamenilor si aveti curaju sa mai dati sfaturi la oameni la cati ati tras tepe rusine magarilor.
sift  | #136020
osoianu e cu amanta la arest
zoro  | #136022
eu nu stiu ce tot bagati oameni la mijloc ba pe samrin ba pe procuror actele vorbesc de la sine fapta este facuta si concluzia e trasa ce nu va iesit pasienta pana la sfarsit ulcioru nu merge de multe ori la apa bani nu vin degeaba trebuie munciti
zoro  | #136025
oameni buni,alexuta este fata lui si baga strambe la toti cei pe care ii stie nerusinata
zoro  | #136026
oameni buni,alexuta este fata lui si baga strambe la toti cei pe care ii stie nerusinata
Ghebu  | #136041
mai alexuta mai stii cand mi-ai cerut sa avem relatii sexuale?sa iti fie rusine ti-ai facut familia de ras.
sift  | #136043
am auzit ca teapa trasa lui samrin este de 50 de mii de euro si procurorului de 63 de mii si domnului Mihnea este de 53 de mii actele comunica nerusinatilor.Ce a-ti facut cu banii oamenilor?
sefu  | #136045
Degeaba va bagati in seama draga mea alexuta,nu va baga nimeni nu pune botul la strambele voastre si blestemele voastre asupra voastra sunt meritati ce vi se intampla.
Moartea  | #136057
Mai alexuta duceti-va la manstirile voastre si rugati-va ca ati facut multe pacate cu toata familia voastra sunteti niste animale si excroci ati fost flamanzi la viata voastra si acum vorbiti de bani ca sunteti voi tare sfinti dar daca mai credeti ca sunteti mari in iasul acesta,tot timpul sa va uitati in spate cand mergeti ca aveti peste 100 de oameni inselati,rusine sa va fie si nu o sa aveti niciodata parte de fericire.
roman  | #136084
normal ca RADUC e sifonul doar au lucrat impreuna ei au crezut ca se imbogatesc pe tepile oamenilor
Cozorocu Gros  | #136168
Mai Alexuta, tare bine ai mai primit vestea ca tata nu mai e acasa! Dar din pacate, astia au suspendat-o pe mamica. Saracu Sapca, ce mai freaca el acuma, in prag de sarbatori?
FAPTA  | #137124
Oameni buni! dar nu v-ati gandit ca EMANUEL OSOIANU, un cumparator de "buna credinta" a sifonat numai si numai minciuni? Atata timp cat vii in casa omului si stai la masa cu el, mergi in concedii cu omul, il dai la politie pe degeaba daca omu nu este vinovat? OSOIANU este un MINCINOS SI UN EXCROC care are DATORII DE 450.000 EURO la prieteni! Trage in teapa prietenii! Ve-ti vedea cine va infunda puscaria! OSOIANU!!! BLESTEMELE TE VOR AJUNGE!!!
UPDATE SAMRIN AMJAD  | #203492
Si cine credeti ca-i "sfatuie" si ii "reprezinta" in instanta cu indicatii juridice pe MIHAELA si AMJAD SAMRIN ? In procesele civile aflate pe rolul judecatoriei Iasi in care SAMRIN l-a dat in judecata pe OSOIANU - se prezinta impreuna cu relamantii - vestita escroaca tepara ALAZAROEI CATALINA - concubina si asociata in magarii a renumitului recidivist BARBIERU ION CRISTIAN poreclit TEPIERU - chiar tocmai proaspat incarcerat in PENITENCIARUL IASI ! Concluzia ? Ori escroaca nu are ce manca - si se da la firimiturile arabului - ori ARABUL nu stie cine-l sfatuieste si cat de monitorizata este escroaca ALAZAROEI - ori sunt intelesi - pe principiul - CINE SE ASEAMANA - SE ADUNA !
UPDATE TARNAUCEANU CRISTIAN  |  #333640
Mai psihopatule nu ai asocia alte persoane cu soti sau fosta nu vezi ca Barbieru e mai tar ca tine in p***a
Ptr Tarnauceanu  | #327317
Ce se scrie despre Samrin este o aberatie o miniuna cat mapamondul,hotii ad Raduc Iulia si Osoianu i au aratat un teren pe str Moldovei care deasemenea acel teren apartine unui alt proprietar Toma din 2001,cum sau perfectata actele dpldv foarte bine si simplu totul sa petrecut la notarul Blaj cu verificarile de rigoare si totul era ok,pana intr o zi cand Samrin a aflat de la Raduc ce ii facuse Osoianu,cititi cu atentie oameni buni articolul nu mai credeti ce spun niste hoti care tot ei sunt basna curata
UPDATE TARNAUCEANU CRISTIAN  | #336018
Mai boule de Tarnauceanu dar tu cu cine te asemeni mai ??????
UPDEAT TARNAUCEANU CRISTIAN  |  #338148
Tarnauceanu Cristian si a tras pagini pe google cu tot felul de diplome,pai la varsta de 43 de ani sa terminii studiile e mare lucru,acum se da mare hartuitor,mai mincinosule nu mai aburi lumea cu blogurile tale,
PTR TARNAUCEANU  | #371850
TARNAUCENE, TE TII TARE ! ADMIRABIL ! ADMIRABIL ! VEZI CA AU UN NOU DOSAR, VORBESTE CU PARCHETUL, FA POZE PE ACOLO, TINE APROAPE. MAI AI PUTIN. FOARTE PUTIN. SFAT: LASA AMANTELE :) TINETE DE EI NUI LASA O CLIPA. VEZI CA CATALINA ERA INTRO MASINA GRI INCHIS CU NUMERE DE BACAU. CONTEAZA PE NOI LA TRIBUNAL. FELICITARI PENTRU AVANSARE. ADMIRABIL, ADMIRABIL.
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2988 (s) | 22 queries | Mysql time :0.146875 (s)