BZI LIVE

LIVE VIDEO – Terapia holistică poate fi răspunsul pentru vindecarea întregii ființe? Cristiana Eltrayan, terapeut holistic și speaker internațional, vorbește la BZI LIVE despre reabilitare fizică și psihoemoțională

Publicat: 25 feb. 2021

Vineri, 26 februarie 2021, de la ora 11:00, invitată în cadrul emisiunii BZI LIVE este Cristiana Eltrayan, terapeut holistic și speaker internațional, pentru a discuta despre metoda prin care poate schimba în bine viețile celor care doresc să dobândească echilibrul fizic și psihoemoțional. Invitata Roxanei Caraiman va dezvolta principiile care stau la baza acestei metode de terapie și la ce ar trebui să se aștepte o persoană care vine pentru prima dată la o ședință. Sunt mulți oameni cărora le plac meseriile de vindecare, piața fiind una competitivă și diversificată, iar Cristiana Eltrayan va impărtăși cu urmăritorii BZI LIVE experiența profesională și de viață care a adus-o în acest punct.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu