Economic Local

Teren cu casa de vanzare, in cel mai cautat loc din Iasi. La cativa metri, Iasul se extinde puternic

Publicat: 10 iul. 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 14 august, ora 12:00, executorii vand o proprietate centrala ce apartine debitorului Remus Stoian. Licitatia vizeaza un imobil situat pe strada Iancu Bacalu, nr. 7, in apropierea strazii Sf. Andrei, unde sunt anuntate mai multe investitii importante pentru extinderea zonelor de birouri. Bunurile constau intr-un teren in suprafata de 640 metri patrati, locuinta cu o suprafata utila de 45,63 metri patrati, o magazie cu o suprafata utila de 23,68 metri patrati.

"Pe teren mai exista o extindere a casei, realizata in 2006, cladirea existenta este neterminata, nefinisata complet, neavand in prezent placa edificata peste parter, etaj, sau mansarda finalizata", se arata in descrierea imobilului.

Evaluatorii au stabilit un pret de pornire a licitatiei de 1.647.100 lei, aproape 350.000 euro. "Somam pe toti cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmarit sa-l anunte pe executorul judecatoresc inaintea datei stabilite pentru vanzare, dupa care nu li se vor mai lua in consideratie obiectiunile. Invitam pe toti cei care doresc sa cumpere imobilul urmarit silit sa se prezinte la data, locul si ora stabilite pentru vanzare, avand asupra lor cartea de identitate, respectiv actele de reprezentare pentru persoane juridice, si pana la aceasta data sa prezinte oferte de cumparare. Ofertantii sunt obligati sa depuna, cel mai tarziu pana la termenul de vanzare, o garantie de participare de cel putin 10 la suta din pretul de pornire a licitatiei", se arata in anuntul publicat de catre executorul judecatoresc Valentin Silimon.
 

Adauga un comentariu