Local

TERIBIL! Si un grup de elevi ai unui mare colegiu din Iasi au fost martori la tragedia atentatelor din Sri Lanka

Publicat: 21 apr. 2019

Un grup de elevi insotiti de un profesor de la Colegiul National "Costache Negruzzi" din Iasi au fost la un pas de tragedie. Acestia au fost martori ai teribilelor atentate din tara asiatica. Din fericire, conform prof. dr. Elvira Rotundu, viata acestora nu a fost pusa in pericol.

"Da. Este adevarat ca un grup de elevi de la colegiul nostru, insotiti de un profesor, se aflau in Sri Lanka. Am vorbit personal cu profesorul insotitor. Viata acestora nu a fost pusa in pericol nicio secunda. Ei se afla in siguranta si totul este foarte bine", a declarat prof. dr. Elvira Rotundu, director al Colegiului National "Costache Negruzzi" Iasi.

Vezi si: Liderii internationali, dupa masacrul din Sri Lanka: „Atac la adresa intregii umanitati”

Amintim faptul ca in aceasta dimineata, in jurul orei locale 08.00, au avut loc cateva sute de explozii provocate in Sri Lanka. Peste 20 de oameni au murit si cateva sute au fost raniti intr-o serie de explozii produse in mai multe hoteluri si biserici din Sri Lanka, au anuntat responsabili locali citati de Reuters, AFP si dpa.

Politia a precizat ca au fost inregistrate sase explozii, in trei hoteluri de lux si intr-o biserica din Colombo, precum si in alte doua biserici din apropiere de capitala, in jurul orei locale 8.45 (02.30 GMT). Cel putin 280 de oameni au fost raniti in aceste deflagratii, a afirmat directorul spitalului national din Colombo.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu