Secretele istoriei

TERIFIANT: Confesiunea unui soldat german

Publicat: 13 nov. 2013
3
Atrocitatile comise in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, nu au fost facute doar de membrii trupelor SS ci si de soldatii de rand.
Inregistrari facute de serviciile secrete britanici in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial facute publice in premiera dezvaluie atrocitatile comise de soldatii germani de rand, scrie Daily Mail. Pana acum, crimele de razboi, violurile si genocidul au fost puse in carca unitatilor SS si a apropiatilor lui Hitler, potrivit realitatea.net.
Transcrierile unor convorbiri inregistrate in secret care au avut loc intre prizonierii germani de razboi au fost publicate in premiera in volumul „Soldaten: On Fighting, Killing and Dying: The Secret Second World War Tapes of German POWs”. 
„Imi placea sa impusc femei si copii. Era ca un sport”, s-a laudat unul dintre prizonierii de razboi, in timp ce un altul a povestit pedeapsa pe care a primit-o frantuzoaica ce activa ca spion: „Mai intai am lovit-o peste sani cu o bata, dupa care am lovit-o peste fund cu o baioneta. Apoi am violat-o si am impuscat-o”.Adauga un comentariu