Economic Local

Termen limita pentru concursul de secretar la Primaria Tansa

Publicat: 19 nov. 2018
1

Mai este aproape o saptamana pana cand pot fi depuse dosarele de inscriere in cadrul concursului pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Tansa. Procedura ce incepe cu proba scrisa este programata la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici (ANFP), pe data de 28 noiembrie.

"Studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, în domeniul stiintelor juridice sau administrative, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administratiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de minimum 5 ani", sunt conditiile de participare.

Citeste si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

In cazul in care particpantii nu intrunesc toate aceste conditii, sunt acceptate si persoanele care nu au studii de masterat sau postuniversitare. In 2014, Consiliul Local Tansa a fost dizolvat dupa ce alesii locali nu s-au intrunit consecutiv in mai multe sedinte.

 

 

Adauga un comentariu