Local

Termen limita pentru plata impozitelor si taxelor locale

Publicat: 26 iun. 2016
1

Scadenta termenului de plata a primei transe din anul 2016 pentru principalele impozite si taxe locale in cadrul Directiei Generale Economice si Finante Publice Locale a Municipiului Iasi este pe data de 30.06.2016. Contribuabilii, atât persoane fizice, cât si persoane juridice, care achita integral pâna la 30.06.2016 impozitul pe cladiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloace de transport, beneficiaza de o bonificatie de 5 la suta. Neplata pâna la 30.06.2016 a obligatiilor scadente atrage dupa sine majorari de întârziere si obliga organul fiscal la declansarea executarii si aplicarea masurilor efective de executare.

„Precizam ca platile pot fi facute prin virament prin Trezoreria Municipiului Iasi, beneficiar Muncipiul Iasi, în numerar si cu cardul la casieriile DGEFPL, prin serviciul de acceptare a cardurilor la plata – comertul electronic securizat denumit e.Comert sau prin intermediul Sistemului national electronic de plata online a impozitelor si taxelor utilizând cardul bancar. Conturile deschise la Trezoreria operativa Iasi se gasesc pe pagina de internet a Primariei Iasi”, au precizat reprezentantii municipalitatii iesene.

Încasarile în numerar, cât si prin intermediul terminalelor POS care permit utilizarea cardurilor, se efectueaza atât la casieriile de la sediul central din bulevardul Stefan cel Mare si Sfânt nr. 11-15, la camera 3 (corpul B etajul 1), la camera 15 (corpul B parter) din imobilul situat în curtea interioara a Primariei Iasi, cât si la centrele de cartier situate în Iasi.

Adauga un comentariu