Economic Local

Termen limita pentru vizarea legitimatiilor gratuite de calatorie ale CTP Iasi

Publicat: 14 mai 2019
1

Persoanele care detin legitimatii de calatorie gratuite acordate de municipalitatea ieseana sunt asteptate la punctele de vânzare ale CTP Iasi carora le sunt arondate, pentru aplicarea vizei pe anul 2019, pana pe data de 30 mai. Pentru aplicarea vizei, angajatii de la centrele de vizare ale CTP Iasi vor verifica actul de identitate si cel mai recent cupon de pensie.

Citeste si: Un individ certat cu legea a aruncat cu pietre intr-un autobuz al CTP Iasi. Politia il cauta – FOTO

Beneficiarii trebuie sa aiba domiciliul stabil si sa ridice pensia în municipiul Iasi (daca una dintre aceste conditii nu este îndeplinita, legitimatia va fi retinuta de angajatul de la centrul de vizare si returnata catre Directia de Asistenta Sociala cu mentiunea respectiva).

Citeste si: Au fost aprobate noile tarife ale CTP Iasi. Cat vor costa biletele si abonamentele

"Borderourile de la centrele de vizare ale CTP Iasi contin persoanele carora le-au fost eliberate legitimatii de calatorie noi (verzi, cu sigla Centenarului) pe parcursul anului 2018. Daca o persoana care îndeplineste conditiile legale nu se regaseste pe borderou, se va adresa biroului Directiei de Asistenta Sociala din Soseua Nationala nr. 43, pentru a se verifica motivul omisiunii", au declarat reprezentantii CTP Iasi.

Citeste si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

Din anul 2018, pentru persoanele fara venituri care au vârsta mai mare decât cea legala de pensionare, au fost acordate legitimatii de calatorie gratuite, în cazul acestora verificându-se la vizare ca domiciliul stabil sa fie în municipiul Iasi. Persoanelor sub 65 de ani le vor fi vizate legitimatiile daca valoarea pensiei este de cel mult 1.550 de lei (în cazul în care pensia depaseste aceasta valoare, legitimatia va fi retinuta de angajatul de la centrul de vizare si returnata catre Directia de Asistenta Sociala cu mentiunea respectiva).
 
Adauga un comentariu