Titlurile zilei

Teroare în cartierul de lux de pe strada Valea Adâncă! Proprietarii de vile nu mai au liniște din cauza constructorului Constantin Toma. S-a dezbrăcat în plină zi, arătându-și organele genitale – FOTO/VIDEO

Publicat: 30 iun. 2022
Costin Toma, utilajele de pe strada Valea Adâncă și vila lui,  
Familia Toma este acuzată că terorizează zilnic vecinii cu utilajele din dotare. Gheorghe Toma s-a dezbrăcat și l-a înjurat pe vecin

Ioan Ovidiu Teletin, proprietarul unei vile de pe strada Valea Adâncă, din municipiul Iași, este terorizat de familia constructorului Gheorghe Toma. În fiecare dimineață este chinuit de zgomotul utilajelor parcate peste drum. S-a ajuns la amenințări cu moartea și plângeri penale

Mai mulți proprietari de vile de pe strada Valea Adâncă, municipiul Iași, sunt terorizați de familia constructorului Gheorghe Toma. Totul a început la finalul anului 2021, când Ioan Ovidiu Teletin s-a hotărât să construiască o casă pe strada Valea Adâncă, chiar la limita teritorială cu comuna Miroslava. Atunci a făcut cunoștință și cu Gheorghe Toma, în vârstă de 70 de ani, proprietarul mai multor utilaje folosite în construcții. La începutul anului 2022, Teletin a finalizat construcția și s-a mutat în casă nouă. La câteva zile, și-a dat seama că poate a făcut greșeala vieții. La câțiva metri de casă se află una dintre proprietățile lui Gheorghe Toma. Toate utilajele și camioanele erau parcate pe acel teren. În fiecare dimineață, la primele ore, din cauza motoarelor turate, nimeni din cartier nu se mai putea odihni.

„În fiecare dimineață pornește utilajele. Iese cu ele și le duce în capăt CUG, unde racolează clienții. În 2019, am apelat la el să curețe terenul pe care urma să construiesc, așa ne-am cunoscut. Am făcut plângeri peste tot, s-au aplicat sancțiuni pentru tulburarea liniștii publice. El construiește în zonă niște case și folosește utilajele pentru șantierul respectiv și nu numai. I-am propus un teren pe care-l am în altă parte, dar nu a vrut să le parcheze acolo”, a povestit Ioan Ovidiu Teletin.

Teroare în cartierul de lux de pe strada Valea Adâncă condimentată cu scene șocante

Scandalul dintre cei doi vecini a escaladat în momentul în care Ovidiu Teletin l-a filmat pe bătrân. Cel din urmă a reacționat și s-a dezbrăcat, după care a trecut la înjurături. În urma incidentului s-a depus și o plângere penală.

„La data de 26 februarie 2022, în jurul orei 10.00, în timp ce stăteam în balconul casei mele din str, Valea Adâncă, l-am observat în curtea alăturată pe vecinul meu, Toma Constantin, care și-a dat pantalonii jos și mi-a arătat ostentativ părțile intime, aducându-mi totodată injurii, respectiv «…oi, bîgațaș p..a în c.r, ai văzut cucu». Tot atunci, după ce au încărcat o mașină de pământ din curtea lor, fiul acestuia, Toma junior, a coborât geamul din dreapta de la cabina camionului și mi-a adresat și acesta cuvinte jignitoare, respectiv: «Ești un prost». Toate acestea după ce, în aceeași zi, la ora 06:40, au pornit cele 3 utilaje mari ce le au și le țin parcate în curtea imobilului de pe str. Valea Adâncă 20. Această stare de tensiune a apărut pe fondul nemulțumirii noastre, ca vecini, cu privire la activitatea acestora, ce o desfășoară cu cele 5 utilaje ce le dețin, respectiv 2 autocamioane basculante de mare tonaj și 3 excavatoare. Menționăm că familia Toma, compusă din tată și doi fii, prestează în zonă activități de excavații și transport de pământ”, se arată în plângere.

În edițiile trecute ale BZI au fost prezentate și alte cazuri cu conflicte ivite între vecini.

Apare în scenă și Costin Toma, fiul bătrânului: ”Am să-ți bag un cuțit în gât”

Înainte de incidentul cu Constantin Toma, Ovidiu Teletin ar fi fost amenințat de fiul acestuia, Costin Toma. Din cauză că a depus plângeri la toate instituțiile statului, Costin Toma i-ar fi adresat următoarele lui Ovidiu Teletin:

„Dacă mai continui să faci plângeri împotriva noastră, am să-ți bag un cuțit în gât”,

„Am să pun cupa la excavator peste tine și mașina ta și am să-ți dau asigurarea”.

„Toma cel bătrân, când m-a amenințat, la un moment dat, mi-a spus că el are probleme cu capul și nu poate răspunde penal, fiind cunoscut cu probleme de sănătate mintală, că ei fac ceea ce fac de 20 de ani aici și nu are nimeni nu îi poate opri. Pentru acest motiv, vă rog, să dispuneți o adresă la medicul de familie a acestuia și la Institutul de Psihiatrie Socola, pentru a vedea dacă acesta, într-adevăr, reprezintă un pericol public pentru societate. Dacă este așa, nu înțeleg cum de acesta mai conduce autovehicule și excavatoare pe domeniul public. Fac mențiunea că soția domnului Toma, după ce i-am arătat poze cu indecența soțului, mi-a spus: «Nu-l luați în seamă că este bolnav cu capul» ”, se arată în altă plângere penală.

Și pe strada Aurora, din municipiul Iași, a  pornit un conflict între vecini.

Reprezentanții familiei spun că reclamanții nu au dreptate

Reporteri BZI s-au deplasat la proprietatea familiei Toma pentru a cere un punct de vedere, după valul de acuzații lansat de vecin. Gheorghe Toma nu a ieșit la poartă, în schimb au acceptat să vorbească soția și fiul acestuia.

”Utilajele nu le mut. Este terenul meu acolo. Nu pot să parchez pe terenul meu? Noi suntem aici dinaintea lui. El este nemulțumit, care mai mulți vecini? Scrieți ce vreți”, a precizat Costin Toma.

În ceea ce privește reacțiile bătrânului, soția acestuia a repetat că bărbatul ar avea probleme psihice și că mai bine ar fi ignorat. Deocamdată, Ovidiu Teletin așteaptă soluționarea plângerilor penale. Însă teroarea din cartierul de lux de pe strada Valea Adâncă este departe de a fi oprită de autorități.
Comentarii
 • Sunteți niște tâmpiți… De ce nu luați o canistra de benzină și să dați foc la toate tigăile alea??? Și o să vedeți că nu va mai amenință apoi.

 • Acești nemernici analfabeți au nenorocit și țepuit (înșelat) foarte mulți oameni de bună credință, fac evaziune fiscală, nu respectă nici o lege, (nu mai spun de legea bunului simț), fac așa zise case fără nici o resposabilitate, păcălesc oameni, practic îi distrug cu acele construcți, fără să respecte cele mai elementare norme în construcții (mă refer la structura de rezistență caselor) vai de capul lor oameni care le cumpără se nenorocesc pe viață. Nu au nici o lege, chiar nu îi poate trage nimeni la răspundere? Pe această cale eu îi rog pe toți cei care au fost prejudiciați de acești nemernici să facă plângere la procurori poate îi opresc odată și să îi determine să plătească fărădelegile.

 • Domnule menajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
  s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
  Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

 • Berbecul asta n-a vazut cand si-a cumparat terenul ca vecinul lui are parc auto in curte? Sau si-o fi zis ca-l face el cu 2 filmari si-un articol la ziar… Bravo Toma, arata-le dosul la tefelisti !!!

 • Curios! Afaceristii Toma, au autorizatie pentru activitatea pe care o fac in acel spatiu? Nu cred ca primaria a dat o asemenea autorizatie. Trec zilnic pe langa aceasta proprietate. Chiar m-am intrebat cat va mai dura deranjul si pentru vecini dar si pentru soferi. Parcheaza deseori pe strada stranguland circulatia. la fel fac si la capatul Aleei Tudor Neculai. Acolo sunt niste marcaje rutiere.

 • Se muta meltenii de la oras la dracu in praznic, gasesc omul acolo, ba le mai curata si terenul cu buldo, iar apoi il vor plecat.
  Pai nu bine va face cine va face si va treziti cu blocuri langa gard?

  Niste chichinete de case cu 200, 300mp de teren sau case lipite una de alta, aka, triplex, cvadruplex de bagi masina in curte s-a terminat curtea, faci 2 ore pana in oras sau acasa in orele de varf dar figuri si pretentii de la vecini cat incape!

  Mai vad niste zmei pe aici care indeamna la distrugere, violente, taiat cauciucuri (au vazut vreodata in viata lor cauciuc de volă?). Acum poti fi depistat usor dupa IP si intrebat de sanatate.
  Sper cat de curand amenintarile si indemnarile la violenta sa fie pedepsite, sa le sara basinile din cap unor vandami lesinati probabil prieteni ai celui care acuza.

  E proprietatea omului si e acolo de 20 de ani!!! Puteti intelege niste lucruri simple?

 • „E proprietatea omului”…..Chiar daca este proprietatea omului, nu poti face orice sa deranjezi vecinii. Actul cel mai important este autorizatia de functionare a firmei Toma pentru acel spatiu, cu buldozere si camioane, cu pamant incarcat descarcat, cu program de pornire dimineata devreme, cu parcare a utilajelor pe spatiul public. Candva omul era rege pe zona. Iote ca nu mai merge. Sa zicem ca ar avea autorizatie pentru spatiul respectiv, dar poate fi doar sediul de firma nu cu activitati. Prmaria si politia trebuie sa intervina, evantual pentru retragerea autorizatiei de functionare, daca o avea asa ceva. Este unul cu ochi albastri, parca e un salbatic, parca esti pe tinutul lui-Valea Adanca.

 • Sunteți niste nemernici asta care spune că îl deranjează este un nemernic Teletin a luat un apartament de la un om abuziv cu executare silita și și-a construit casa in Valea Adâncă după ce a despărțit nu ști cite familii că el e da un mare barosan și-a FC casa pe str Valea Adâncă și pe această stradă stau mașinile din zona și trec nu. Știu cite tiruri pe str și așa el filmează oamenii în curțile lor proprii el are grija oamenilor mai bine ar avea grija de el l-ar interesa familia lui nu oamenii și să păzească ce FC omul în curte și să-i filmeze

 • Teletin asta ia luat casa unui prieten de-al meu și la lăsat pe drumuri aveți grijă domnilor sa nu dați în el că el din afara trăiește aștepta să aibă motiv sa te de-a in judecată sa vă ia bani e un idiot și un japcar.

 • „Sunteți niste nemernici asta care spune că îl deranjează….”…fa dom’le niste acorduri gramaticale si apoi treci pe buldo!

 • Eu lucrez cu respectivii și nu am avut niciodată probleme cu ei.mie îmi dă factură de fiecare data.si lucrez de 2 ani numai cu ei.bine ți-a făcut că ți-a arătat dosul.de ce îl filmezi in curtea lui?

 • Pai mai este unul Teletin in pocăit care a luat cu japca casa omului cu executorul judecătoresc și cînd a ajuns la ușă omului sal scoată afară a ieșit oul cu cuțitul și ia zis cal omoară bine iar fi FC că astăzi nu ar mai fi fost în această zonă a despărți nu știu cite femei de bărbații lor a FC nu știu cît rău familiilor și-a FC FC casa sub firmele de înaltă tensiune cine ia dat lui autorizație de a construi sub fire de înaltă tensiune

 • Daca nu are documente; Certificat de inmatriculare de la registrul comertului cu activitatile ce le face la punctul de lucru din Valea Adanca, daca este trecut punctul de lucru cu activitatile si utilajele ce le are.Certificat constatator, Autorizatie dpv al securitatii muncii, fise medicale din care sa rezulte ca sunt apti pentru munca ce o presteaza, deci azi trebuie sa fie la poarta lor politia si primaria.

 • Nemernicul de Teletin este un japcar care FC numai rău oamenilor le ia casele cu japca filmează oamenii ce FC în curțile lor și poate vrea să vd vreo femeie în curul gol cine mai știe eu știu pe cineva care Teletin sa dat la ea vrea sex cu persoana respectiva așa mi-a spus femeia el vrea banii oamenilor nemunciți sta la balcon dimineața și fil mează că poate vd vreo femeie cine știe ce vrea el vrea bani nemunciți alții muncesc de cîștiga bani poate Bunul Dumnezeu știe cum FC că să aibă o bucată de pîine și el sta și filmează oamenii prin curți mai are un prieten Toni care are acasă sta chiar lîngă el firma de termopane asta oare nu îl deranjează e și asta că și el tot un om fără scrupule

 • Teletin asta sa dat și la mine a spus niste vb pe care nu le pot pronunța sunt niste pocăiți nemernici care nu au nici o treabă ei au treabă cu oamenii care muncesc ei îi iau cu japca bănii oamenilor Teletin asta care spune el că îl deranjează despre cine vb el eu. nemernic traiesteype spinarea celor care abia așteaptă să-i spună ceva că îl execută el bine ia FC omul asta că nu mai poate cred că el sta și păzește curțile oamenilor în loc să se ducă la munca îi filmează pe proprietatea lor unde este scris să filmeze pe proprietatea lor

 • Bai rapan infect cu „e proprietatea omului”. Huruiala de la cacaturile alea ajunge pe proprietatea altora. N-are decat sa-si izoleze fonic proprietatea si sa-si ambaleze hodoroagele la el in sufragerie.

 • =statul ii lasa sa faca bani de 10 ani ,nu intereseaza ca au inselat sute de persoane cu utilajele lor ,aceasta fam toma trebuia arestata de mult timp ###

 • Bai nemernicilor lasatio pe Maica sa că este moarta va bate Dumnezeu pocăiților nenorociți sunteți niste cirpe de șters pe jos

 • Sa vă dau o rețetă de pandispan FC din carne de om este delicioasa ptr cei care au treabă cu oamenii corecți să își bd de treabă lor fiecare cu curtea lui este o vb că ființele moare de fuga lunga și omul prost de grija altuia

 • Toata familia toma sunt cretini cu acte ,au facut bine ca au plecat din cartieru alexandru ca le dadea foc vecinii ,erau cei mai tampiti din cartier ,varu lor de la parter un betiv notoriu si-a terorizat vecinii si parintii in varsta pana i.a omorat pe amandoi ,halal familie de bolnavi

 • ACEASTA FAMILIE TOMA ESTE CEA MAI JOSNICA SI OLIGOFRENA DIN IASI ,L.AM ANGAJAT PE PROSTALAUL BATRAN DE TOMA SA SAPE O FUNDATIE SI DOBITOCU DE FICIORASU ERA SA IMI DARAME CASA DE LANGA FUNDATIE .

 • toma prostu si puradeii lui au ajuns patroni in valea adanca ducase invartinduse ,prafu sa se aleaga de ei ,bine ca am scapat noi de ei

 • Da de unde stii tu Aurica nesimtit.o. sa pupi in fund toata fam toma. Stii tu ca si.a omorat parintii, stii tu cat trebuia sa mai traiasca acei batrani? Veziti de treaba ta femei barbat.

 • Teparii toma. Jepcarii iasului.
  Mi-au cerut 150 lei la ora cu un buldo (7 ore), iar la final mi-a bagat 200 lei/ora ca cica a uitat sa includa transportul. In acceasi zi mi-a zis ca imi aduce 40 MC de piatra pentru drum si mi-a adus 19 MC, iar la finalul zilei cand a trebuit sa ii platesc a sarit la bataie ca nu i-am platit DECAT BANII PE CARE II FACEA !. 2570 lei din 4600 lei. Mi-a darmat gardul cu buldo ca nu i-am dat banii ceruti. Cand am cerut factura si pentru cei 2570 lei i-a aratat pen**ul sotiei mele si a inceput sa se masturbeze… am chemat politia de la sectia 5, dar nu i-au facut nimic. Toma Constantin – copilul mosului a facut asta.

 • Atentie la dobitocii astia din familionu toma pe unde se aciuesc sunt mai mizerabili ca ciorile si mai anal fabeti ca bosketarii

 • Că să vb de un om care nu știi nimic de familia lui de părinți de frați și de toți trebuie sa ai minte multă in cap ce știu și eu ce FC omul în familia lui așa cum spun cei de pe Bistrița să ne pupe in cur eu am crescut copii mei în credință nu niste bagabonți săi haimanale muncesc au familii dar sunt alții care beau fumează de-abia așteaptă să meargă pe la jocurile de noroc dar tu Aurica de unde știi tu fa ce FC familia Toma să-ți dea Bunul Dumnezeu sănătate să vă de-a la toți sănătate și poate ați avea de la bunul Dumnezeu alta grija mai mare că să uitați de ei mai sunt in Alexandru niste bețivi care au apartamentele de la părinții lor și copiii lor sunt in străinătate și muncesc și ei au și pensie și beau și fumează și cu apartamentele închiriate le iau și banii și spun că ajuta copii le-au dat case de la bunici lor dar ei nu au nici o treabă cu copii pai daca ei au cei mai interesează de copii eu ce-am avut am dat la copii

 • Cred că instituția ANF ar trebui să se autosesizeze cu privire la activitatea organizată evazionistă a acestei familii Toma.
  Și-au achiziționat utilajele in calitate de persoana fizica și nu fiscalizează aproape nimic din activitatea exca-vationistă.
  Sugerăm pe această cale organelor abilitate să dispună măsuri specifice privind activitatea prestată de această castă familială.
  Din surse, se spune că parte din sumele obținute cu atâta ușurintă din excavații, sunt investite spre spălare in duplexuri tot in zona Valea Adâncă. Toate acestea sunt făcute sub diverse nume, iar sumele obținute se intorc la bătrânelul domn Toma. Mult succes !

Adauga un comentariu