International

Teroristii ISIS profita de pe urma victoriei lui Trump: „Un prost care va distruge imperiul american”

Publicat: 10 nov. 2016
1
Teroristii din Statul Islamic celebreaza victoria lui Donald Trump la alegerile prezidentiale. Gruparea jihadista l-a descris pe presedintele ales al SUA drept un “prost” si “un magar”, care “va distruge imperiul american”, relateaza Express.co.uk.
ISIS se bucura de faptul ca Donald Trump va ajunge la Casa Alba, cel mai probabil in urma retoricii acestuia din timpul campaniei electorale. Jihadistii din Statul Islamic l-au catalogat pe miliardarul republican drept un un “prost” si “un magar”.

Citeste si: Un amanunt SEMNIFICATIV si foarte SUBTIL din discursul victoriei lui Trump a scapat neobservat din ochii jurnalistilor

“La final, suntem cu totii inamici si ne vom intalni pe campul de lupta. I-am cerut lui Allah ca distrugerea lor sa fie cauzata de propriile lor planuri. Lumea se va schimba, iar aceasta schimbare va pune Islamul la conducere”, a declarat un jihadist al Statul Islamic.
Afirmatia acestuia vine la doar cateva dupa ce reteaua terorista Al-Qaida a anuntat ca alegerea miliardarului la Casa Alba a oferit Orientului Mijlociu un dusman comun.
“Pe 9/11 (11 septembrie, ziua atentatelor din New York – n.r.) Statele Unite au fost lovite de dezastrul pus la cale de Al-Qaida. Pe 11/9 (ziua in care s-a aflat rezultatul alegerilor din SUA – n.r.), Statele Unite au fost lovite de dezastrul comis de alegatorii sai”, a scris un membru al gruparii teroriste Al Qaida pe o retea de socializare.
Comentarii
Adauga un comentariu