Magazin

Testamentul printesei Diana, facut public. Vezi ultimele dorinte

Publicat: 19 apr. 2015
1

Testamentul printesei de Wales a fost publicat impreuna cu alte 41 de milioane de testamente ce se afla intr-o vasta arhiva ce dateaza inca din anul 1858. Printre testamentele facute publice se mai numara cel al lui Winston Churchill si George Orwell.

La aproape 20 de ani de la moartea ei, testamentul printesei Diana a fost facut public pe internet. Ultimele dorinte ale acesteia in legatura cu felul in care dorea ca averea ei, estimata la aproape 30 de milioane de euro, sa se imparta pot fi disponibile in mediul online, scrie Daily Mail.

Citeste si Printesa Diana: „Am trimis pe cineva sa te UCIDA”. Vezi pe cine a amenintat cu moartea

Potrivit testamentului, Paul Burrell, cel care i-a fost majordom din 1987 si pana cand a printesa murit, a primit o mostenire in valoare de aproximativ 70.000 de euro, neimpozitabili, din partea acesteia.

Posesiunile, printre care o serie de tablouri si un ceas, au fost impartite intre cei 17 fini pe care i-a avut de-a lungul vietii, in timp ce restul averii a fost lasata celor doi fii ai sai William si Harry.

Citeste si O felie din tortul de la nunta printesei Diana vandut la licitatie. Cum arata dupa 33 de ani

In testament mai era specificat si faptul ca in cazul in care aceasta ar fi murit, in cresterea celor doi fii ai sai sa fie implicata si mama ei Frances Shand Kyyd.

Adauga un comentariu