Diverse

Testul imaginii: Alege o imagine si vezi daca veti ramane impreuna toata viata

Publicat: 07 iun. 2019

Iubirea este o chestiune la care nu putem sa nu ne gandim – ne dorim dragoste, atingeri delicate si sa avem pe cineva care sa fie alaturi de noi toata viata, sa ne iubeasca si sa ne fie iubit, prieten si sprijin. Am vrea sa impartasim clipele fericite si sa ne sprijinim in momentele nu foarte placute.

Pentru multe femei, a iubi si a fi iubite inseamna implinire. Uneori se intampla sa-ti recunosti iubirea de la prima privire, iar alteori poate sa treaca mult timp inainte de a-ti da seama de ceva. Daca vrei sa stii cat timp va dura povestea ta de dragoste, priveste bine imaginile de mai jos si alege una dintre ele:

  1. Te-ai oprit asupra fotografiei nr 1. Ai mare noroc – partenerul tau este iubitor si ii pasa mult de tine. Isi face mereu timp pentru a avea grija de tine si iti este alaturi si la bine, dar si la rau. Este afectuos, responsabil si dornic sa fie langa tine in toate momentele din viata. Te inconjoara cu iubire si caldura si iti ofera toata atentia pe care o meriti.
  2. Te-ai oprit asupra fotografiei nr 2. Chiar daca barbatii vor sa emane putere si ambitie, alaturi de persoana iubita ei isi dezvaluie latura sensibila. In fata ta, partenerul devine vulnerabil si deschis. Isi declara iubirea prin toate mijloaceleposibile si este atent la toate dorintele si interesele tale. Buchetul de flori poate semnifica incununarea iubirii deja demonstrate sau poate fi arma cu care incearca sa te cucereasca.
  3. Te-ai oprit asupra fotografiei nr 3. Poti impartasi cu partenerul momente speciale si va veti aminti de ele in timp. Iesirile in oras intaresc conexiunea dintre voi si va ajuta sa discutati mai detasat despre unele aspect. Partenerul tau este mandru de relatia voastra si stie ca gesturile mici consolideaza relatia. Nu ii e frica sa arate tuturor ca tu esti cea care e alaturi de el.
  4. Te-ai oprit asupra fotografiei nr 4. Aveti pasiuni comune, iar iesirile „departe de lumea dezlantuita” va apropie tare mult, deoarece nimic nu va distrage atentia. Va bucurati de peisajul superb, de linistea care va indeamna sa vorbiti sincer si deschis. Daca aveti adesea astfel de planuri e foarte posibil sa fiti impreuna pentru totdeauna. Partenerul tau este atent si curios si ii place sa traiasca noi experiente alaturi de persoana iubita.


loading...

Adauga un comentariu