International

„The Conquest”, un film stanjenitor despre viata lui Nicolas Sarkozy

Publicat: 12 ian. 2011

Presedintele francez Nicolas Sarkozy este subiectul unui film care dezvaluie amanunte „jenante” din viata personala a acestuia, cum ar fi motivele pentru care fosta sotie l-a parasit chiar cu o zi inainte de alegerile prezidentiale. 

Filmul „The Conquest” (Cucerirea) este primul film despre viata lui Sarkozy si va fi lansat pe marile ecarne chiar in timpul mandatului prezidential.

Filmul prezinta ascensiunea politica a lui Nicolas Sarkozy cu cinci ani inainte de a fi ales presedintele Frantei in 2007.

Prima secventa din film il infatiseaza pe Sarkozy, trezindu-se singur intr-o camera de hotel de pe Champs-Elysee, dupa ce cu o noapte inainte sarbatorise alegerea sa ca presedinte al Frantei. El isi petrece apoi intreaga zi cautandu-si sotia, pe Cecilia, un fost fotomodel si mama fiului sau Luis, in varsta de 13 ani. Sarkozy si Cecilia s-au casatorit in 1996. Cu o seara inaintea alegerii lui Sakozy, cei doi se certasera deoarece Cecilia nu il votase la scrutinul prezidential, femeia refuzand sa se afiseze alaturi de acesta la petrecerea organizata pentru a sarbatori victoria.

Mariajul celor doi a intrat in impas dupa ce Cecilia l-a inselat pe Sarkozy cu milionarul american Richard Attias in 2005. Sarkozy i-a raspuns cu aceeasi moneda, facandu-si de cap cu o tanara ziarista de la „Le Figaro”.

Dupa o separare de 6 luni, cei doi s-au impacat inainte de alegerile prezidentiale din 2007.

Cecilia, 52 de ani,  si Sarkozy au divortat in octombrie 2007. Femeia locuieste acum la New York, alaturi de milionarul american Richard Attias.

Scenariul a fost scris de Patrick Rotman si toate evenimentele prezenantate sunt reale. 

Rolul lui Nicolas Sarkozy este interpretat de actorul Denis Podalydes, care a fost nevoit sa poarte o peruca la filmari, actorul fiind chel.

Adauga un comentariu