Jocuri

The Elder Scrolls Online face pasul catre MMO – VIDEO

Publicat: 07 mai 2012

Dupa succesul imens de care s-au bucurat jocurile recente ale seriei The Elder Scrolls (Morrowind, Oblivion si Skyrim), era normal ca Bethesda sa faca la un moment dat pasul catre spatiul online. Asadar, prin intermediul celei mai recente editii a revistei GameInformer, a fost anuntat oficial The Elder Scrolls Online, jocul care va migra experienta clasica a titlurilor Bethesda catre conceptul de MMO.

The Elder Scrolls Online se afla in dezvoltare la ZeniMax Online Studios, actiunea urmand sa se desfasoare in taramul Tamriel, cu nu mai putin de 1000 de ani inainte de evenimentele din Skyrim. Cu experienta in alte titluri de gen (cum ar fi Dark Age of Camelot), echipa producatoare tinteste sa realizeze cel mai bun MMORPG posibil, The Elder Scrolls Online fiind gandit ca un pachet online complet (factiuni, Player vs. Player etc.).

Lansarea lui The Elder Scrolls Online este planificata pentru anul viitor, jocul fiind asteptat pe PC si Mac. Pana atunci insa, va lasam in compania primului teaser trailer pentru The Elder Scrolls Online.loading...

Adauga un comentariu