Din lumea filmului

The Fugitive va avea parte de un remake

Publicat: 29 nov. 2019

Cum pentru relansări și continuări este întotdeauna loc la Hollywood, iată încă un titlu care nu a scăpat practicii: The Fugitive. Potrivit deadline.com, filmul clasic de acțiune cu Harrison Ford va beneficia de un remake.

Un regizor a fost deja desemnat producției – Albert Hughes (The Book of Eli, Alpha) va sta la cârma peliculei și va lucra după un scenariu imaginat de Brian Tucker. Warner Bros. are de mai multă vreme în plan acest remake. A fost anunțat prima dată în 2009, apoi în 2016. Varianta aflată acum în pregătire ar putea fi însă destul de diferită față de cea regizată în 1993 de Andrew Davis.

The Fugitive va avea parte de un remake

Filmul original a avut la bază serialul cu același nume din 1963. În centrul acțiunii se afla doctorul Richard Kimble (Ford), condamnat pe nedrept pentru uciderea sângeroasă a soției sale. El reușește să evadeze după ce autobuzul care îl muta la o altă închisoare are un accident. Face tot posibilul să îl afle pe adevăratul criminal al soției sale, însă are un oponent formidabil în persoana șerifului Sam Gerard (Tommy Lee Jones, care s-a ales și cu un premiu Oscar pentru Cel mai bun actor secundar, din cele șapte nominalizări la premiile Academiei obținute de film).

The Fugitive a fost și punctul de pornire al unui proiect de televiziune – Kiefer Sutherland va fi protagonistul acestuia, pentru serviciul de streaming Quibi. În anul 2000, un serial The Fugitive a fost produs pentru postul CBS. I-a avut în distribuție pe Tim Daly, Mykelti Williamson și Stephen Lang.loading...

Adauga un comentariu