Jocuri

The Witcher 3: Blood and Wine – trailer nou

Publicat: 23 mai 2016
5

CD Projekt a publicat un nou trailer, precum si imagini noi din Blood and Wine, cel de-al doilea expansion pack planificat pentru The Witcher 3: Wild Hunt. Trailer-ul poate fi vizionat in continuare.
 
Blood and Wine adauga un nou regat in joc – Toussaint – si promite o aventura de peste 30 de ore pentru Geralt. Eroul va avea de explorat aceasta regiune infloritoare, neafectata inca de razboi, care ascunde insa un secret sangeros, precum si peste 90 de quest-uri noi.

Blood and Wine va fi disponibil si in pachet retail, care va oferi versiuni fizice ale seturilor de carti Northern Realms si Nilfgaard pentru jocul Gwent, la un pret recomandat de vanzare de 119,9 lei. Blood and Wine este de asemenea ultimul pachet de continut suplimentar ce va fi disponibil pentru The Witcher 3, CD Projekt urmand sa se concentreze pe noi proiecte.

The Witcher 3: Wild Hunt, precum si primul expansion pack Hearts of Stone sunt disponibile in versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Ambele expansion pack-uri sunt incluse in The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass, disponibil la randul sau pe toate cele trei platforme.

Adauga un comentariu