National

Theodor Paleologu: Mircea Ionescu Quintus sa se retraga, e de multa vreme rupt de realitate cu desavarsire

Publicat: 07 iun. 2016

Deputatul PNL Theodor Paleologu considera ca seniorul Mircea Ionescu Quintus ar trebui sa se retraga si ”sa nu-si mai dea cu parerea despre o realitate de care e de multa vreme rupt cu desavirsire”, reactia venind dupa ce presedintele de onoare al liberalilor l-a criticat public pe Nicusor Dan.

”Cel mai bine ar fi sa se retraga cu totul si sa nu-si mai dea cu parerea despre o realitate de care e de multa vreme rupt cu desavirsire. Asemenea aiureli fac un rau imens partidului, care risca sa inregistreze un rezultat inca si mai slab in toamna”, a scris Paleologu marti pe Facebook.

Reactia sa vine dupa ce Mircea Ionescu Quintus l-a criticat luni la RFI pe Nicusor Dan, laudand-o in schimb pe Gabriela Firea.

”Surpriza mare si dezamagirea mi-au dat-o alegatorii bucuresteni, care au dat 30% din voturile lor unei formatiuni care nu inseamna nimic pentru Bucuresti si nici nu poate sa faca ceva pentru Bucuresti. […] Doamna Firea este o persoana care putea, si poate, sa conduca cum trebuie Bucurestiul. Daca iesea domnul acesta Dan, cum il cheama, in fruntea Bucurestiului, sa ne ierte Dumnezeu… „, a spus seniorul PNL.loading...

Adauga un comentariu