National

Ti-ai inundat vecinii? Vei plati o amenda fabuloasa

Publicat: 03 aug. 2015
Romanii care-si inunda vecinii vor plati amenzi usturatoare, potrivit unei prevederi care se regaseste in noua lege a asociatiilor de proprietari, pregatita de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP). Astfel, orice persoana care aduce prejudicii celorlalti locatari va plati sanctiuni drastice.
De exemplu, neexecutarea de catre proprietar a lucrarilor de intretinere, reparatii sau de inlocuire a elementelor de constructii si instalatii aflate in proprietatea sa individuala, daca aceasta este de natura sa aduca prejudicii celorlalti proprietari, se pedepseste cu amenda de la 5.000 la 10.000 de lei. Actul normativ prevede amenzi de la 500 la 3.000 de lei pentru proprietarii care nu permit accesul presedintelui asociatiei atunci cand este necesar sa se inspecteze, sa se repare ori sa se inlocuiasca elemente din proprietatea comuna.


loading...

Comentarii
  • DAR CA USCATOARELE SUNT FOLOSITE DE UNII IN ALTE SCOPURI SI NU LASA VECINII SA INTINDA RUFE CE PATESC,ASTA E UN ABUZ A UNOR LOCATARII UNII DIN EI FIIND MARI SECURISTI SI SPUN EI CA ISI PERMIT ORICE. DE CE TREBUIE SA VIN CU POLITIA SA REZOLV PROBLEMA INTINSELOR RUFELOR CIND AVEM USCATOR PE SCARA BLOCULUI. ASTEA E NESIMTIREA SECURISTILOR CA IN BLOCURILE UNDE SUNT LOCATARI NORMALI,CIVILIZARTE NU SUNT PROBLEME. O SA REVIN .

Adauga un comentariu