Aperitive

Tian de legume

Publicat: 24 iun. 2011
2

Ingrediente:

2 dovlecei
2 vinete mici
3 rosii
1 ardei
3 cartofi albi
2 cartofi dulci
sare
piper
verdeturi de Provence
cascaval ras
parmezan
3 linguri ulei de masline
1 ceapa rosie

Mod de preparare:

O ceapa tocata marunt se caleste cu ulei intr-o tigaie. Apoi se pune intr-o tava yena unsa cu ulei. Legumele se spala cu tot cu coaja si se taie felii rotunde si uniforme. Se pun feliile de legume in straturi peste ceapa. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, verdeturi de Provence si setropeste cu ulei de masline. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 50 de min. Dupa aceea se da la o parte folia jos, se presara cascaval si parmezan si se mai da inca 10 minte la cuptor. Dupa ce s-a rumenit se scoate si se serveste cald.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.edelicios.ro




Adauga un comentariu