Sport

Tibor Selymes, dat afara de la Petrolul

Publicat: 25 aug. 2015
1

Antrenorul Tibor Selymes si-a reziliat contractul cu formatia Petrolul Ploiesti, pe care o preluase la începutul actualului sezon, a anuntat, marti, site-ul oficial al gruparii prahovene. Selymes a reusit o victorie, patru remize si trei înfrângeri în cele opt etape în care a pregatit-o pe Petrolul, echipa clasata pe ultimul loc al Ligii I, cu un punct, din cauza penalizarii de sase puncte cu care a început competitia.
De asemenea, Petrolul Ploiesti a ajuns la un acord cu managerul sportiv Mihai Joita în ceea ce priveste încetarea raporturilor contractuale.

Tibor Selymes este al treilea tehnician care paraseste o echipa în acest sezon al Ligii I, dupa Bogdan Vintila (FC Voluntari), care a fost înlocuit cu Flavius Stoican, si dupa Dan Alexa, care si-a anuntat demisia la sfârsitul saptamânii trecute de la ACS Poli Timisoara. La 3 iunie, Tibor Selymes semnase un contract valabil pentru doua sezoane cu FC Petrolul. În vârsta de 45 de ani, Selymes a mai antrenat echipele Sopron, Liberty Salonta, Sportul Studentesc, Astra Ploiesti, FCM Târgu Mures, Dinamo II Bucuresti, Sageata Navodari, Kaposvar si Otelul Galati.

Comentarii
  • Sa se inscrie la U.D.M.R., ca s-a format in Romania si acum sa devina contra ei.Si nu-i singurul.U.D.M.R. vrea autonomie pentru partidul lor, ca valori maghiare sub tricolor au fost foarte multe dar aceste personalitati au trait in Romania si nu in codrul,mult iubit de Eminescu.Care codru dispare, din asa numita autonomie si sub corelarea intre frumos si placut a unui Verestoi Atilla si a altor…

Adauga un comentariu