Stiinta

Tigara electronica ridica productivitatea muncii

Publicat: 02 aug. 2011
Vapor4Life , o companie ce comercializeaza tigari electronice in SUA, a constatat in urma unui studiu ca, in cadrul companiilor unde angajatilor le este permis sa aburesca tigari electronice, productivitatea muncii este mai ridicata.

Acest studiu a fost facut pe angajatii care aburesc tigari electronice, iar acestia au fost intrebati care este diferenta in productivitatea muncii lor de cand li s-a permis sa abureasca la birou.

Aceasta constatare este de inteles avand in vedere schimbarile majore care au loc atunci cand renuntam la tigarile clasice.

In primul rand, din punct de vedere al sanatatii se observa imbunatatiri care la randul lor genereaza o stare de spirit mult mai buna. De asemenea efortul fizic este executat mult mai usor atunci cand nu mai fumezi. Cei care aburesc tigari electronice stiu deja acest lucru.

In al doilea rand, „pauzele de tigara” dispar atunci cand aburitorilor li se permite sa utilizeze tigara electronica la birou. Astfel ei nu mai sunt nevoiti sa piarda timpul sa se deplaseze intr-un loc unde pot fuma. Un alt lucru bun este ca, atunci cand angajatii aburesc la birou, starea de nervozitate in asteptarea pauzei de tigara va disparea.

Vor dispare si disputele dintre sefi si angajati referitoare la pauzele nesfarsite de tigara. Daca angajatilor li se va permite sa abureasta tigari electronice la birou toata lumea va avea de castigat.

In concluzie, sfatuim managerii sa permita angajatilor care aburesc tigara electronica sa o foloseasca in birou fara nici o problema. Disputele si neplacerile intre sefi si angajati, provocate de fumatul clasic, vor disparea iar odata cu ele va creste si productivitatea muncii.

Despre Tigara Electronica

Magazin online care comercializeaza tigari electronice Sailebao. Numai la noi veti gasi o tigara electronica de calitate, ce o vom recomanda in functie de stilul Dvs. de fumat. Tigara electronica trebuie aleasa in functie de cat de mult fumam pe zi si de taria tigarilor pe care le fumam. Toti clientii nostri sunt consiliati telefonic pentru a alege cea mai potrivita tigara electronica. Alegeti tigari electronice originale, pentru a obtine rezultatele scontate… adica renuntatul la fumat!loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit