Stiri

Tim Cook s-a opus procesului impotriva Samsung cu ani in urma, Steve Jobs a insistat

Publicat: 12 feb. 2013

Tim Cook, succesorul lui Steve Jobs in functia de CEO Apple este vazut ca o persoana riguroasa si stricta, dar nu atat de agresiva precum Jobs. O dovada cu privire la aceasta atitudine benevola vine din trecutul lui Cook, care s-a opus procesului intentat celor de la Samsung, desi pana la urma vointa lui Steve Jobs a triumfat in 2011.

Jobs declarase deja „razboi termonuclear” lui Android si producatorilor de telefoane care adoptau platforma si care „copiau designul lui iPhone”. Intr-un articol Reuters lung si detaliat cu privire la relatia dintre Cook si Jobs aflam ca Tim Cook a fost impotriva unei batalii in tribunale cu Samsung, de vreme ce acesta era un partener esential pentru Apple si un furnizor de componente de prima mana. Ei furnizau hardware esential pentru iPad si iPhone si trebuie sa aflati ca Tim Cook a fost in spatele realizarii unui lant de parteneriate si relatii cu diferite companii de-a lungul anilor.

Astfel, atacurile lui Jobs daramau ce cladise Cook, cu alte cuvinte. Ei bine, chiar si dupa acest razboi termonuclear Apple si Samsung colaboreaza, dar in mod clar relatia dintre cele doua s-a deteriorat, iar Apple are si parteneri ca LG Display sau Sharp pentru panourile display-urilor cel putin. Reuters speculeaza ca in viitor relatiile dintre Samsung si Apple vor redeveni ce au fost odata si va fi uitat razboiul brevetelor. Asa sa fie oare?loading...

Adauga un comentariu