Stiri

Tim Cool: Apple nu o sa combine MacBook cu iPad

Publicat: 17 nov. 2015

CEO-ul Apple, Tim Cook, a declarat recent, intr-un interviu, faptul ca nu intentioneaza sa nu mai produca computere Mac in viitorul apropiat si ca nu are planuri sa combine MacBook cu iPad.

Intr-o declaratie pentru Irish Independent, Cook a precizat ca: „Suntem siguri ca utilizatorii nostri nu doresc o combinatie intre Mac si iPad. Pentru ca ceea ce am obtine sau de ce ne-am putea teme este ca nicio experienta nu ar fi la fel de buna cu ceea ce isi doreste clientul. Asadar, noi ne propunem sa facem cea mai buna tableta din lume si cel mai bun Mac din lume, iar punerea celor doua impreuna nu va atinge acest lucru. Practic, am face compromisuri in moduri diferite.”

Cook a lasat sa se inteleaga faptul ca nu este prea multumit de Surface de la Microsoft, care ofera performanta unui laptop si ruleaza Windows 10, mentinand un aspect asemanator unei tablete.

Acesta a mai precizat, de asemenea, pentru The Telegraph, in urma cu o saptamana, ca zilele unui computer personal sunt numarate.

Cook se referea in mod special la dispozitivele Windows si nu la computerele Mac: „Nu consideram ca Mac-urile si PC-urile sunt acelasi lucru”, mai spune acesta.

Imediat dupa lansarea iPad Pro de 12.9 inch, Cook a spus ca este de parere ca atat Mac-urile, cat si iPad-urile au un viitor stralucit in fata.

„Este adevarat ca diferentele dintre computerul personal si dispozitivele Apple sunt considerabile. Acestea fiind spune, am incercat sa recunoastem ca oamenii folosesc atat iOS, cat si dispozitivele Mac. Asadar, am creat anumite caracteristici si le-am folosit pe dispozitive.”

Tim Cook a mai precizat si faptul ca poarta dupa el doar un iPad Pro si un iPhone atunci cand calatoreste.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit