Remedii naturiste

Tinctura de miere elimina chisturile ovariene

Publicat: 28 mai 2015
7
Chistul ovarian reprezinta un sac rotund sau oval, plin cu lichid, ce creste din ovar. In perioada menstruala, in fiecare luna, se formeaza un chist pe unul dintre ovare, iar luna ce urmeaza se va forma un alt chist pe celalalt ovar, urmand ca la terminarea perioadei de menstra, chisturile sa se sparga si sa elibereze ovulul, care va fi fecundat sau nu.

Cauzele sindromului ovarului polichistic
 
Majoritatea chisturilor ovariene sunt inofensive, insa unele se pot agrava cauzand probleme cum ar fi: sangerarea sau ruperea cu dureri violente, interventia chirurgicala devenind in acest caz necesara, pentru a se putea elimina chistul. Cele mai multe chisturi ovariene sunt benigne, ceea ce inseamna ca nu sunt canceroase, unele dispar de la sine in cateva zile chiar si fara tratament.

Ceaiul care UCIDE cancerul la ovare
 
Tinctura de miere elimina cu succes chisturile ovariene. Ingredientele pentru tinctura sunt urmatoarele:
200-250 g miere
200 ml de suc de rostopasca
50 ml de tinctura de propolis pe alcool medicinal
Toate ingredientele sunt amestecate, amestecul rezultat trebuie sa fie depozitat in frigider. Luati cate o lingura dimineata, pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de prima masa. Aceasta cura dureaza o luna, apoi luati o pauza de 3-4 saptamani si tineti din nou tratamentul timp de o luna.
Adauga un comentariu