Local

Tineri prinsi cu produse etnobotanice in zona scolilor din Bularga

Publicat: 02 sept. 2016

In urma cu doua zile, în jurul orelor 23:30, politistii locali din cadrul Biroului de Inteventii, care se ocupau de siguranta publica în zona Bularga, au sesizat faptul ca pe strada Bucium, doua persoane se agresau verbal.

Politistii locali au legitimat persoanele, ocazie cu care a reiesit faptul ca se numesc C. G. D., de 25 ani, domiciliat în municipiul Iasi si S. D., de 20 ani, domiciliat tot în municipiul Iasi. În urma verificarilor efectuate, asupra numitului S. D. a fost gasita o punguta ce continea un produs vegetal de culoare verde-oliv, despre care acesta a declarat ca l-a achizitionat de la o persoana necunoscuta.

„Având în vedere ca produsul vegetal este suspect a fi drog, persoanele au fost conduse la Sectia aV-a Politie pentru continuarea verificarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.loading...

Comentarii
  • Felicitari băietilor de la interventia politiei locale Iasi. Dar! sunt şi câțiva maimutoi de 25 kg sau cativa taranuşi. Faceți-vă curatenie in interior căci unii nici nu ştiu să se încalțe si firmele de paza vă iau fața.

Adauga un comentariu